Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Απ. Τζιτζικώστας: Oι Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση

  Θέλοντας να στείλει μηνύματα ενότητας μεταξύ των Νεοδημοκρατών  ζήτησε ο κάθε οπαδός του κόμματος να ψηφίσει συνειδητά και σύμφωνα με την δική του κριτική σκέψη για το ποιός θα πάρει τα ηνία σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή τόσο για την παράταξη όσο και την Ελλάδα.
 
«Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξής μας δεν πρέπει να χειραγωγείται και αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι», τόνισε το μεσημέρι της Τρίτης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δήλωσή του ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος.
«Οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες δεν χρειάζονται υποδείξεις, θα ψηφίσουν με τη συνείδησή τους», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας. 
 Επιπλεόν πρόσθεσε για τις ενέργειες που θα λάβει μετά την πρώτη ψηφοφορία που δεν κατάφερε να «προκριθεί» στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση «Θα συνεχίσω να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις από την πρώτη γραμμή της παράταξης, όποια κι αν είναι η επιλογή της βάσης. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ενότητα και για να καταφέρουμε να φτιάξουμε μια μεγάλη, σύγχρονη και ανοιχτή κεντροδεξιά παράταξη, που συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου