ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μέτρα φωτιά για την παιδεία  Εξοντωτικά μέτρα αναφέρονται στο τρίτο Μνημόνιο που περιελαμβάνει ΦΠΑ 23% στην ιδιωτικη εκπαίδευση, πράγμα που θα πλήξει πολλές κοινωνικές ομάδες που στέλνουν τα παιδιά τους σε κέντρα ξένων γλωσσών και φρονιστήρια.

Η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκράτιας


Μετά την ανακήρυξη των εκλογών η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με σκοπό την να αναρριχηθεί το κόμμα όσο πιο ψηλά γίνεται και να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν την πρωτιά.

Το πολιτικό τοπίο μετά την προκήρυξη εκλογών


Εκλογές 2015 – Μεϊμαράκης: Αν κερδίσει η ΝΔ, θα πάω πρώτα στον Τσίπρα για συνεργασίαΗ κατάσταση μετά την προκήρυξη των εκλογών έδωσε έναυσμα για μία σκληρή πολιτική μάχη ανάμεσα στα δύο ισχυρότερα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας να οργανώσουν την προεκλογική τους καμπάνια με σκοπό την εκπλήρωση των πολιτικών των επιδιώξεων.

Τα θετικά μέρα για την παιδεία  Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να εξαλείψει οποιαδήποτε κενά είχ αφήσει η προηγούμενη κυβέρνηση στο ζήτημα της παιδείας καλείται να πάρει κάποια μέτρα για την καλύτερη λειτουργία της.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ


  Μετά την προκήρυξη εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να συσπειρώσει όλη τη Αριστερά υπερ με σκόπο να καταφέρει την αυτοδυναμία.