Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ισχυρή πόλωση για τα δύο μεγάλα κόμματα

Τα δύο ισχυρότερα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ επένδύον να στρέψουν τα βλέμματα των πολιτών πάνω τους με απόλυτο σκοπό την επίτευξη των στόχων τους. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως είναι η απόλυτη αυτοδυναμία πράγμα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι ακραίο και από την άλλη της Νέας Δημοκρατίας να ψάλιδήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την διαφορά με  τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπορεί να κινηθεί για περαιτέρω συνεργασίες μετά την εκλογική διαδικασία.
  Η ΝΔ  από την μία πλευρά προσπαθεί να καταγγείλει τον Πάνο Καμμένο για να εξασφαλίσει ψήφους ώστε να ισχυροποιήσει την θέση της. Ταυτόχρονα, το μήνυμα που περνά είναι ότι μόνο κόμμα που εγγυάται την σταθερότητα είναι η Νέα Δημοκρατία. Είναι προφανές ότι τα δύό  αυτά κόμματα κόμματα θα διεκδικήσουν την εξουσία με οποιαδήποτε όπλα έχουν στην φαρέτρα τους.

  Απ'ο την άλλη πλευρά στην Κουμουνδούρου πιέζουν για την αυτοδυναμία έτσι ώστε να έρθει στην αντίληψη του κόσμου ότι η πρωτιά είναι σίγουρη απλά μόνη τους επιδίωξη είναι να έχουν δύο παραπάνω έδρες από αυτές των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Μένει να δούμε αν αυτή η αλαζονεία θα έχει σοβαρές επιπτώσεις  στις επικείμενες εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου