Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ


Ολοκλήρωσε την στελέχωση του ψηφοδελτίου του ο ΣΥΡΙΖΑ το οποίο είναι άκρως διαφορετικό ε αυτό της 25ης Ιανουαρίου ύστερα από την αποχώρηση της Αριστερής Πλατφόρμας. Τα ονόματα κλείδωσαν 2 ώρες πριν την τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών εκτός του Νίκου Μιχαλιολιάκου

.
Οπως είχε προαναγγελθεί, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης και ακολουθούν η κα Θεανώ Φωτίου, ο κ. Νίκος Κοτζιάς, η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Κώστας Γαβρόγλου, η κα 'Αννα Φιλίνη, ο κ. Θόδωρος Κατωπόδης, ο κ. Μάρκος Μέσκος, η κα Έφη Αχτσιόγλου και ο κ. Πάνος Τριγάζης. Στην προτελευταία θέση η κ. Λυδία Κονιόρδου και στην τελευταία, τιμητική θέση ο καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.

Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Α' Αθηνών είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Στη 2η, 3η, 4η και 5η θέση βρίσκονται οι κ.κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης και Χριστόφορος Βερναρδάκης, αντιστοίχως.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο Β' Αθήνας. Ακολουθούν, από τη 2η έως και τη 10η θέση οι κ.κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μπαλάφας, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Ξυδάκης, Νίκος Τόσκας, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημαράς, Γιάννης Θεωνάς.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα είναι υποψήφιος στη Λάρισα και το Ηράκλειο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου