Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων της Ν.Δ.

Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκαν όλα τα ονόματα των υποψηφιοτήτων που θα εκπροσωπήσουν την Νέα Δημοκρατία. Σχεδόν όλα τα ονόματα που βρίσκονταν στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του Ιανουαρίου θα βρίσκονται και σε αυτό των επικείμενων εκλογών του Σεπτεμβρίου.
 Στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκονται κατά σειρά οι Θεόδωρος Φορτσάκης, Δημήτρης Σταμάτης, Νίκη Κεραμέως και Βασίλης Οικονόμου, ενώ ακολουθούν οι Παναγιώτης Χηνοφώτης, Αντύπας Καρύπογλου, Κωνσταντίνος Χολέβας, Ιωάννης Γούσιας, Γρηγόρης Φαρμάκης, Παγώνα Μανούσακα-Τσιριντάνη, Νικόλαος Πέππας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.
Στην πρώτη θέση στην Α΄ Αθηνών βρίσκεται η Όλγα Κεφαλογιάννη και ακολουθούν ο Βασίλης Κικίλιας, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, η Φωτεινή Πιπιλή, ο Θανάσης Πλεύρης και άλλοι.
Στην Β΄ Αθηνών, στην πρώτη θέση, είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος  Μεϊμαράκης, ο οποίος είναι υποψήφιος και στην περιφέρεια Ηρακλείου. Ακολουθούν οι βουλευτές που εξελέγησαν με την ίδια σειρά στις εκλογές του Ιανουαρίου κάτι που συμβαίνει με όλα τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου