ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

ΔOKIMAZOYME: X3 sdrive 20i

Έχοντας βάλει στο «χέρι» την πετρελαιοκίνητη έκδοση της ανανεωμένης Χ3, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε την βενζινοκίνητη εκδοχή της με τον ισχυρό 2λιτρο κινητήρα των 184 ίππων. Η ανανεωμένη Χ3 διαθέτει αισθητική αναβάθμιση, ενώ προσφέρεται και με άκρως ικανοποιητική γκάμα κινητήρων, συνεπικουρούμενη από πλήθος τεχνολογίων άνεσης και ασφάλειας.
Εμφάνιση: Έντονο παρουσιαστικό
Η ανανεωμένη BMW X3 ξεχωρίζει από τις μικρές στιλιστικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, εναρμονίζοντας τη σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας, θυμίζοντας αρκετά τη μεγαλύτερη «αδερφή» της, BMW Χ5.

Εσωτερικό – Χώροι: Ποιότητα και τεχνολογία στον ύψιστο βαθμό
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον εσωτερικό διάκοσμο της ανανεωμένης Χ3, ξεχωρίζουν τα αναβαθμισμένα υλικά κατασκευής, με την συναρμογή να είναι εξαιρετική και στιβαρή.

Κινητήρας: «Της πάει γάντι»!
Κάτω από το καπό της ανανεωμένης X3 υπάρχει ο 2λιτρος κινητήρας βενζίνης, 184 ίππων και 270 Nm ροπής.

Στο δρόμο: Ανετη και ασφαλής
Η ανανεωμένη BMW X3 διακρίνεται από τον ανταγωνισμό της, στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς. Οδηγοκεντρική, άνετη κι ασφαλής δεν θα σας αρνηθεί να κινηθεί σε κάθε είδους διαδρομή, είτε άσφαλτο, είτε χώμα


 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/DOKIMAZOYME-X3-sdrive-20i_121380.asp#photo4

Mazda6 Coupe το 2016

Μέσα στο 2016, το Mazda6 θα αποκτήσει και Coupe παραλλαγή, η οποία θα φέρει SKYACTIV-G μοτέρ βενζίνης 2,0 και 2,5 λίτρων, απόδοσης 150 και 192 ίππων, αντίστοιχα.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Mazda6 να αποκτά και Coupe έκδοση μέσα στο 2016. Το εν λόγω μοντέλο θα φέρει την γνωστή εμπρόσθια όψη της εταιρείας, αλλά –σε σχέση με το «κανονικό» Mazda6- θα διαθέτει έναν σπορ μπροστινό προφυλακτήρα, χαμηλότερο καπό, στιλάτη γραμμή οροφής και ένα «κοντόχοντρο» πίσω τμήμα.

Οι κινητήρες θα είναι πιθανότατα κοινοί με το sedan μοντέλο, οπότε οι επιλογές θα περιλαμβάνουν το 2λιτρο SKYACTIV-G μοτέρ των 150 ίππων και 210 Nm, αλλά και το μεγαλύτερο SKYACTIV-G σύνολο των 2.5 λίτρων με ισχύ 192 ίππων και ροπή 256 Nm.

 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Mazda6-Coupe-to-2016_121299.asp