ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Σεμινάρια για επίδοξους startup επιχειρηματίες


Σεμινάρια εκπαίδευσης για επίδοξους startup επιχειρηματίες-Το πρόγραμμαΜε στόχο να υποβοηθήσει στη δημιουργία πάνω από 20 βιώσιμων τεχνολογικών επιχειρήσεων το χρόνο, έρχεται στην Ελλάδα το Founder Institute, το μεγαλύτερο πρόγραμμα κατάρτισης επιχειρηματιών τεχνολογίας παγκοσμίως.

Σπίτι από τον εκτυπωτή!


Σπίτι από τον εκτυπωτή!Μια ολλανδική αρχιτεκτονική εταιρεία άρχισε την προσπάθειά της να κατασκευάσει στο 'Αμστερνταμ ένα ολόκληρο σπίτι τα μέρη του οποίου θα έχουν όλα εκτυπωθεί από έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή. Αν το καταφέρει, θα πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτιά.

Πωλείται η Praktiker Hellas


Πωλείται η Praktiker Hellas - Σε προχωρημένες συζητήσεις για την πώληση της Praktiker Hellas σε αμερικανικό fund βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η γερμανική μητρική εταιρεία του ομίλου.

Ράλι για τις ηλεκτρονικές αγορές


Ράλι για τις ηλεκτρονικές αγορές – Τι ζητούν οι καταναλωτές από τα e shopsΣύμφωνα με τη νέα έρευνα της PwC, πάνω από τους μισούς (55%) διαδικτυακούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο πλέον πραγματοποιούν τις αγορές τους online επειδή πετυχαίνουν καλύτερες προσφορές από τα φυσικά καταστήματα. Ταυτόχρονα, όλο και περισσότεροι πραγματοποιούν αγορές μέσω ταμπλέτας και κινητών.