Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Quadro4. Κοντά μας την 'Ανοιξη του 15!

Η Quadro κάνει ένα γενναίο βήμα στην εξέλιξη των scooter, βγάζοντας επιτέλους στην παραγωγή το Quadro4. Το πρώτο 4ροδο σκούτερ στον κόσμο φιλοδοξεί να ανεβάσει στο Θεό τα επίπεδα ασφάλειας της κατηγορίας.
Αυτή κι αν είναι είδηση. Το πολύ-αναμενόμενο, καινοτόμο 4ροδο σκούτερ της Quadro βγαίνει στην παραγωγή (θυμίζουμε πως η Quadro εμφανίστηκε το 2010, όπου και είχε παρουσιάσει και το 4D, ως concept), και θα βρίσκεται κοντά μας την 'Ανοιξη του 2015.

Στο πρόσφατο σαλόνι μοτοσικλέτας της EICMA στην Ιταλία, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το Quadro4 να επιδεικνύει στην πράξη αδιανόητες για δίτροχα κλίσεις σε απότομες και δύσκολες στροφές. Το σύστημα ανάρτησης-διεύθυνσης μπροστά και πίσω του Quadro4 ονομάζεται HTS (Hydraulic Tilting System), και πρόκειται για ένα έλαιο-πνευματικό σύστημα, μέσω του οποίου παίρνουν κλίση οι τροχοί όταν στρίβει το όχημα, με τεράστια οφέλη στην πρόσφυση.

Οι τέσσερις τροχοί του Quadro4 και το σύστημα HTS λειτουργούν εξαιρετικά σε περιπτώσεις μειωμένης πρόσφυσης οδοστρώματος. Όσον αφορά το φρενάρισμα, συνδυασμένη πέδηση διαθέτουν οι τέσσερις δίσκοι των 240 χλστ., ένας για κάθε τροχό.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετράχρονος 346 κ.εκ., με ιπποδύναμη 30 ίππων στις 7.500 σαλ. και ροπή 2,45 Κgm στις 5.000 σαλ., με αυτόματη μετάδοση και 2 ιμάντες. Το πλάτος του παραμένει σε λογικά επίπεδα, όντας λίγο πλατύτερο από ένα mega scooter, κάτι που το κάνει να μπορεί να αντεπεξέλθει στην κίνηση της πόλης.

Παράλληλα με το Quadro4 η εταιρία διαθέτει στη γκάμα της και το νέο 3τροχο σκούτερ, το Quadro S με τον ίδιο κινητήρα των 346cc και ιπποδύναμη 27 ίππων.

Το Quadro4 θα βρίσκεται στην Ελληνική αγορά την 'Ανοιξη του 2015.
 
 
 
 
 
 http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Quadro4--Konta-mas-thn-%27Anoiksh-toy-15_103117.asp#photo5

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου