Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Νέο Toyota Yaris από 12.300 ευρώ

Το δημοφιλές Toyota Yaris έχει αναβαθμιστεί πλήρως, σκαρφαλώνοντας στο επόμενο επίπεδο όσον αφορά σχεδίαση και τεχνολογία
Το εντυπωσιακό «σταυρωτό» μούτρο του νέου Yaris, που τονίζει το λογότυπο της Toyota στο κέντρο, χωρίζει τη γρίλια σε δύο μέρη και προσδίδει δυναμικότητα στο αυτοκίνητο, το οποίο ξεχωρίζει πλέον με την έντονη προσωπικότητά του στο δρόμο.  
Στο πίσω μέρος υπάρχουν ανανεωμένα φωτιστικά σώματα τύπου LED, καθώς και ένας επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με ενσωματωμένο διαχυτήρα, που ενισχύει την συναισθηματική πτυχή του μοντέλου, χωρίς να υποβαθμίζει τις αρχικές σχεδιαστικές του αξίες.
Με τη σειρά τους, οι αλλαγές στο εσωτερικό έγιναν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών του Yaris και χωρίζονται σε τρία μέρη: αναβαθμισμένη ποιότητα, αύξηση του χώρου και της δυναμικότητας, και νέα βάση για τη βελτίωση της οδηγικής απόλαυσης. Οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί κυρίως στην ποιότητα των υλικών τα οποία, τόσο σε αίσθηση αλλά και σε εμφάνιση, έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
Μια ανανεωμένη στρατηγική προσφέρει περισσότερες επιλογές στον πελάτη μέσω μιας ευρύτερης διαφοροποίησης του εξοπλισμού και των επιλογών σε χρώμα. Ιδιαίτερα στον χώρο των επιβατών, όπου ορισμένα τμήματα του ταμπλό και μερικά σημεία στο εσωτερικό μέρος των πόρτων μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα, που συνάδει με την προσωπικότητα του πελάτη. Οι εν λόγω διαφοροποιήσεις είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτες στις εκδόσεις Style και Lounge. Η έκδοση Style δίνει έμφαση στον δυναμισμό, ενώ η έκδοση Lounge επικεντρώνεται περισσότερο στην άνεση.
Κάτω από το δέρμα, η ανάρτηση του νέου Yaris έχει τροποποιηθεί για σκοπούς βελτίωσης της ποιότητας κύλισης και της συμπεριφοράς του οχήματος στο δρόμο, ενώ ο θόρυβος στην καμπίνα έχει περιοριστεί ακόμη περισσότερο.
Το νέο Yaris διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων στην κατηγορία, προσφέροντας στον πελάτη την επιλογή μεταξύ τεσσάρων κινητήρων. Έναν σημαντικά αναβαθμισμένο τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης του ενός λίτρου, ο οποίος φημίζεται για την εξαιρετική θερμική του απόδοση, που τον βοηθά να επιτύχει μια κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο των 4.1 λίτρων/100 χλμ. και εκπομπές CO2 μόλις 95 γρ./χλμ.
Το υβριδικό σύστημα κίνησης έχει επίσης ανανεωθεί, με τις εκπομπές CO2 να μειώνονται ακόμα περισσότερο, στα μόλις 75 γρ./χλμ. και η αντίστοιχη κατανάλωση συνδυασμένου κύκλου να μειώνεται στα 3.3 λίτρα/100 χλμ..
Οι γνωστοί τετρακύλινδροι κινητήρες των 1.33 λίτρων βενζίνης και 1.4 diesel, ολοκληρώνουν τη σειρά. Στην Κύπρο η τιμή του νέου Yaris ξεκινά από τις 12.300 ευρώ.

 http://www.4troxoi.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=3546

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου