Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Η Riot καταπολεμά το MMR Boosting

Με τη σαιζόν 2014 να φτάνει στο τέλος της τα μεσάνυχτα της Τρίτης 11 Νοεμβρίου, η Riot Games, έδωσε μερικές απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα χρηστών σχετικά με το MMR Boosting και τα bots που εμφανίστηκαν στο παιχνίδι το 2014.

Το MMR Boosting δεν είναι καινούργιο φαινόμενο στο League of Legends. Πρόκειται για διάφορα άτομα, τα οποία, υπόσχονται να βγάλουν τους παίκτες απο το “elo hell” και να τους ανεβάσουν στις υψηλότερες βαθμίδες του solo queue, παίζοντας παιχνίδια απο το λογαριασμό τους με αντάλλαγμα ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Παρόλα αυτά, με την αύξηση της δημοτικότητας του LoL, αυξήθηκαν οι περιπτώσεις MMR Boosting ενώ έκαναν την εμφάνισή τους τα γνωστά chat bots, τα οποία, spammάρουν χρήστες στο chat διαφημίζοντας τις εν λόγω υπηρεσίες. Για να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο φαινόμενο και να βελτιώσει τις εμπειρίες των υπόλοιπων χρηστών, η Riot, βελτίωσε το σύστημα εντοπισμού της και πλέον θα τιμωρεί επιθετικά τους παραβάτες με σοβαρές ποινές. Απο την άλλη πλευρά, η εταιρεία, δήλωσε πως το duo queue με παίκτες υψηλότερης βαθμίδας δε θεωρείται MMR boosting, ούτε επηρεάζει αρνητικά τους χρήστες.
Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως οι συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι παράνομες, ενώ, πολλές απο αυτές, αποσκοπούν απλά στην κλοπή των λογαριασμών των χρηστών. Γι αυτό το λόγο, μη δίνετε τον κωδικό σας σε άτομα που δε γνωρίζετε, μπορεί να χάσετε το λογαριασμό σας (τα μέλη της ομάδας υποστήριξης χρηστών της Riot δε θα σας ζητήσουν ποτέ τον κωδικό σας).
Περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στα post της Riot στο Reddit και στο forum του League of Legends.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου