Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Renault Clio από 10.900 ευρώ

Ένα από τα στοιχεία που τα στελέχη της Renault ήθελαν να αλλάξουν στο νεο Clio ήταν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του. Η τέταρτη γενιά του μοντέλου -που απέκτησε συγχρόνως νέα δυναμική εμφάνιση- είναι 100 κιλά ελαφρύτερη από το αυτοκίνητο που διαδέχεται, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε σε μέγεθος, σε αντίθεση με την πρακτική των περισσότερων ανταγωνιστών.
Το τιμόνι του έχει τη σωστή αίσθηση και οι ρυθμίσεις σε πλαίσιο και αναρτήσεις εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης, χωρίς να έχει χαθεί η άνεση, που ήταν από τα βασικά πλεονεκτήματα και της τρίτης γενιάς. Το δε ύψος του μειώθηκε, για σκοπούς αεροδυναμικής.
Ορισμένες παραχωρήσεις, όπως η μέτρια ορατότητα στο πίσω μέρος και το ψηλό κατώφλι του χώρου αποσκευών, αποτελούν τα μοναδικά του ψεγάδια, χωρίς αυτό να αφαιρεί από το εντυπωσιακό του πακέτο.
Στο εσωτερικό το ταμπλό είναι μοντέρνο, με την οθόνη των πολυμέσων να κυριαρχεί ψηλά στην κεντρική κονσόλα και το ψηφιακό ταχύμετρο να ξεχωρίζει στο κέντρο του πίνακα οργάνων.
Πέρα από τις ποικίλες δυνατότητες εξατομίκευσης στην επιλογή των χρωμάτων, αξεσουάρ εμφάνισης και εξοπλισμού, η τέταρτη γενιά του Clio ξεχωρίζει για τον 1.500άρη ντίζελ με τους 90 ίππους, ο οποίος καταναλώνει μόλις 3.2 λίτρα/100 χλμ.
Ο εν λόγω πετρελαιοκινητήρας διακρίνονται για τις χαμηλές εκπομπές ρύπων (83 γρ./χλμ.) και την εύρυθμη λειτουργία του. Στην Κύπρο η τιμή του νέου Renault Clio (έκδοση 1.2 βενζίνη) ανέρχεται στα 10.900 ευρώ, ενώ η τιμή της έκδοσης diesel ανέρχεται στα 12.900 ευρώ.

http://www.4troxoi.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=3507

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου