Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Το ακριβότερο Range Rover

Το τμήμα Special Vehicle Operations (SVO) της Land Rover, σε συνεργασία με την βρετανική εταιρεία κατασκευής όπλων Holland & Holland, κατασκεύασαν το ακριβότερο Range Rover στην ιστορία της φίρμας. Το τμήμα Special Vehicle Operations (SVO) της Land Rover, σε συνεργασία με την βρετανική εταιρεία κατασκευής όπλων Holland & Holland, κατασκεύασαν το ακριβότερο Range Rover στην ιστορία της φίρμας. Στηρίζεται στο μακριού μεταξονίου Range Rover Autobiography Black, ένα μοντέλο που μέχρι τώρα κατείχε τον σχετικό τίτλο, καθώς κόστιζε 146.900 λίρες (172.165 ευρώ). Μόνο που το τελευταίο πόνημα του τμήματος SVO και της Holland & Holland, τιμάται 180.000 λίρες (210.958 ευρώ).

Οπτικά ξεχωρίζει μέσω του πράσινου χρώματος της Holland & Holland, των ειδικών λογότυπων και της πράσινης γρίλιας με τις λεπτομέρειες χρωμίου. Οι περισσότερες αλλαγές, όμως, συντελέστηκαν στο εσωτερικό, όπου τοποθετήθηκαν τα καθίσματα Executive Class, με τα δύο πίσω ανεξάρτητα να φέρουν πλήθος ρυθμίσεων, προσφέροντας βασιλικές ανέσεις. Ανάμεσά τους υπάρχει μια τροποποιημένη κεντρική κονσόλα, με ηλεκτρικά πτυσσόμενα τραπεζάκια.

Στο χώρο αποσκευών, υπάρχει μια αφαιρούμενη αλουμινένια – ανθρακονημάτινη επιφάνεια με ξύλινες λεπτομέρειες, πάνω στην οποία βρίσκεται ένα δερμάτινο κουτί, στο οποίο τοποθετούνται δύο δίκαννα της Holland & Holland, τα οποία «περιποιείται» το εσωτερικό από Alcantara. Η παραγωγή του special αυτού Range Rover θα περιοριστεί στα 40 «κομμάτια», τα οποία θα εξοπλίζονται είτε με τον κινητήρα diesel SDV8 των 4,4 λίτρων και 339 ίππων, είτε με το 5λιτρο turbo μοτέρ βενζίνης LR-V8, το οποίο αποδίδει 510 ίππους. http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/To-akribotero-Range-Rover_121515.asp#photo1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου