Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Μία ακόμα μοναδική Pagani Zonda

Ο κύκλος των «τελευταίων» Pagani Zonda δεν λέει να κλείσει. Αυτή ήταν ένας πελάτης από το Hong Kong που «αξίωσε» μία Pagani που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Το μοντέλο ονομάζεται Zonda 760RSJX.

Όταν η Pagani παρουσίαζε πέρσι τον Ιούνιο την Zonda Revolucion, μας τη «σύστησε» ως την τελευταία Zondaπου φτιάχτηκε ποτέ. Γρήγορα οι άνθρωποι της εταιρείας διέψευσαν εαυτούς, λανσάροντας διάφορες one-off εκδοχές της, μοναδικά αυτοκίνητα που έγιναν κατά παραγγελία, όπως η 760 LM.

Αυτή τη φορά, ήταν ένας πελάτης από το Hong Kong που «αξίωσε» μία Pagani που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Το μοντέλο ονομάζεται Zonda 760RSJX και αποκαλύφθηκε σήμερα. Όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, στηρίζεται στην σειρά 760, οπότε φέρει τον ίδιο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 7,3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 760 ίππους.

Η μοναδικότητα της εν λόγω Zonda στηρίζεται εν μέρει στο περίεργο χρώμα της που θυμίζει τη Zonda Uno του 2010, άλλο ένα «τελευταίο» μοντέλο από τη φίρμα. Στο εσωτερικό συνεχίζεται η θεματική απόχρωση του αμαξώματος, ενώ διακρίνουμε ευρύτερη χρήση ανθρακονημάτων.
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Mia-akoma-monadikh-Pagani-Zonda_122004.asp#photo4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου