Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Οι Συμβουλές του Kobe στον Durant!

Έχοντας τραυματιστεί σοβαρά για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Kevin Durant είδε έναν άλλο σταρ που είχε προβλήματα με τραυματισμούς στο (πρόσφατο) παρελθόν να του δίνει μερικές συμβουλές. Ο λόγος για τον Kobe Bryant, ο οποίος κατά δήλωση του Durant, ήταν από τους πρώτους που τον προσέγγισαν όταν έγινε γνωστό ότι θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες λόγω κατάγματος στο δεξί πόδι.

O Kobe με προσέγγισε κάποια στιγμή μόλις βγήκα από το χειρουργείο” δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο Durant, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: “Παίζαμε έναν αγώνα προετοιμασίας και καθόμουν σκεφτόμενος απλώς ότι ήθελα να παίξω. Τον ρώτησα λοιπόν τί έκανε αυτός όταν ήταν τραυματίας. Και μου είπε ότι απλώς προσπάθησε να μάθει το παιχνίδι έξω από τις γραμμές και να γίνει ο καλύτερος συμπαίκτης που μπορεί, υποστηρίζοντας τους υπόλοιπους”.


O σταρ της Oklahoma City τόνισε μάλιστα ότι αυτή η συμβουλή τον βοήθησε πολύ: “Το να δεχθώ συμβουλές από έναν τύπο σαν τον Kobe, που ξεχώριζε επειδή έδινε τα πάντα στο παρκέ, αλλά συνέχιζε να θέλει να γίνει καλύτερος, πιστεύω ότι με βοήθησε. Έμαθα πολλά και μόνο που είχα αυτή τη κουβέντα μαζί του. Ήταν σπουδαίο για εμένα”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου