Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Kia KX3 concept

Το ΚΧ3 πραγματοποιώντας την παγκόσμια πρεμιέρα του στην στη έκθεση αυτοκινήτου του Guangzhou, απευθύνεται στους νέους κινέζους καταναλωτές που ζητούν ποιοτικά αυτοκίνητα και απεικονίζουν το πάθος τους για την αναζήτηση και ένα νέο τρόπο ζωής. To Kia KX3 αποτελεί την κορεάτικη πρόταση στην διαρκώς αναπτυσσόμενη κατηγορία αυτοκινήτων SUV στην αγορά της Κίνας.

Με μήκος 4.260 χιλ., πλάτος 1.765 χιλ. και με μεταξόνιο 2.590 χιλ. το KX3 εξασφαλίζει άφθονο χώρο για τους επιβάτες. Το ύψος του στα 1.630 χιλ. προσφέρει πολύ καλή ορατότητα σε διαδρομές εντός και εκτός δρόμου, ενώ η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών, που είναι εντελώς επίπεδος για μεγαλύτερη πρακτικότητα, φθάνει τα 400 λίτρα.Το KX3 τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 1.6 λίτρων βενζίνης, τεχνολογίας Turbo άμεσου ψεκασμού (T-GDI) που συνδυάζεται με προηγμένης μετάδοσης διπλού συμπλέκτη επτά-ταχυτήτων (DCT). Η τετρακίνηση που υποστηρίζεται από τον ισχυρό κινητήρα T-GDI προσφέρει επιδόσεις και οικονομία καυσίμων επιτρέποντας στους οδηγούς να απολαύσουν τη μεγαλύτερη οδηγική σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες. Το πλαίσιο του KX3 έχει κατασκευαστεί για να διακριθεί με πέντε αστέρια στο C-NCAP, χρησιμοποιώντας χάλυβα υψηλής αντοχής σε όλο το αμάξωμα ώστε να μεγιστοποιηθεί η παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου.


Το κορυφαίας ποιότητας εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο κομψότητας και άνεσης, ενώ η τελευταία λέξη της in-car τεχνολογίας της Kia με την εύχρηστη λειτουργία smartphone θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών Κινέζων οδηγών. Το Kia KX3 έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά για την κινέζικη αγορά αυτοκινήτων μέσω της κοινοπραξίας DYK της Kia. Η Kia Motors δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα εάν το concept car KX3 θα τεθεί στην παραγωγή.

http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=16923

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου