Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Το Ford EcoSport «αγριεύει» σε 3 παραλλαγές

Στο Σάο Παόλο η Ford αποκάλυψε 3 πιο δυναμικές, στιλιστικές εκδόσεις σε πρωτότυπη μορφή του νέου της compact crossover, EcoSport. Εν όψει του λανσαρίσματος του νέου Ford EcoSport (Στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2015), η γερμανική εταιρεία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο (Βραζιλία) παρουσίασε 3 πιο «επιθετικές» εκδοχές του compact crossover της, την EcoSport Storm, την EcoSport Beauty και την EcoSport Beast.

Αναλυτικότερα, το EcoSport Storm είναι ένα πρωτότυπο όχημα με πιο επιθετική γρίλια μπροστά σε σχέση με το «απλό» EcoSport, δανεισμένη από το pick up της Ford, F-150 Raptor, ενώ επιπλέον στην «σκληροτράχηλη» αυτή εκδοχή έχουν προστεθεί πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών και στα πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος, προκειμένου να τονισθεί ο πιο «περιπετειώδης» χαρακτήρας του εν λόγω SUV. Επίσης, το EcoSport Storm πατά σε 15άρες ζάντες αλουμινίου με off road ελαστικά, ενώ η εξωτερική του απόχρωση είναι σε βαθύ μπλε ή γαλάζιο με γκράφιτι στο πλάι του μοντέλου.

Αναφορικά με την έκδοση EcoSport Beauty, αυτή έρχεται με διπλή εξωτερική απόχρωση αμαξώματος σε καφέ με μαύρη οροφή, ενώ το εν λόγω SUV διαθέτει LED προβολείς ομίχλης και 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον, στην καμπίνα του EcoSport Beauty ξεχωρίζουν η διαμόρφωση των 4 ατομικών καθισμάτων, καθώς και το σύστημα πλοήγησης με GPS στην κεντρική κονσόλα, όπως και το σύστημα ψυχαγωγίας που βρίσκεται τοποθετημένο στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων, ειδικά για τους πίσω επιβάτες.

Τέλος, το πιο…εκδρομικό EcoSport Beast «φορά» λευκό κουστούμι με κόκκινες λεπτομέρειες, πατά σε 18άρες ζάντες αλουμινίου, διαθέτει χώρο στο πίσω μέρος (αντί για πίσω καθίσματα), ώστε να διευκολύνεται η μεταφορά ποδηλάτων, ενώ εντυπωσιάζουν στο μπροστινό τμήμα του συγκεκριμένου concept το καπό με τον μεγάλο αεραγωγό και τα προβολάκια ομίχλης με φώτα LEDhttp://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/To-Ford-EcoSport-%C2%ABagrieyei%C2%BB_121405.asp#photo5

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου