Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Αντί να κάνετε διακοπές σε Ελληνικό νησί, αγοράστε ένα!

Κάθε καλοκαίρι τα ελληνικά νησιά γεμίζουν από νέους τουρίστες, ηλικιών 20 και κάτι, που έρχονται στη χώρα μας και ζουν ένα συνεχές πάρτυ. 

Η Σαντορίνη, η Πάρος και η Μύκονος είναι κάποιες από τις πιο δημοφιλής επιλογές. Κάποια στιγμή όμως ακόμα και αυτοί μεγαλώνουν και αναζητούν πιο ήσυχες επιλογές για να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Και τι πιο ήσυχο από ένα ιδιωτικό νησί; 

H Αγία Τριάδα είναι ένα ειδυλλιακό ελληνικό νησί, κοντά στον κόλπο της Εύβοιας, με δύο παραλίες και ένα παραλιακό σπίτι. Και τώρα όλοι (;) μπορούν να το αγοράσουν. 

Η τιμή του αγγίζει τα 19.9 εκατομμύρια δολάρια και διαθέτει ακόμα ένα bar, μία εκκλησία και ένα φάρο του 17ου αιώνα, με θέα στην υπερπολυτελή βίλα του νησιού. 

Επιπλέον, σε όλη του την έκταση μπορεί να βρει κανείς ελιές, φυστικές, αμυγδαλιές και συκιές. Εκπρόσωπος της μεσιτικής εταιρείας περιέγραψε το νησί ως «φιλικό προς το περιβάλλον, ανέγγιχτο παράδεισο με απόλυτη ιδιωτικότητα» καθώς και ως ένα «από τα πιο ρομαντικά και αποκλειστικά μέρη για διακοπές». 

Επιπλέον, το νησί δίνει απεριόριστες ευκαιρίες για «κολύμπι, κανό, water ski, αλεξίπτωτο πλαγιάς, καταδύσεις και ψάρεμα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου