Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

'' Άτομα-Μπράβοι '' ιδιωτικής εταιρείας έρχονται στον ΟΑΣΘ για τον καλύτερο έλεγχο των εισιτηρίων!!

Άτομα ιδιωτικής εταιρείας έρχονται από τον Ιανουάριο στον ΟΑΣΘ, για τον έλεγχο των εισιτηρίων, σε μια προσπάθεια να σταματήσει το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής των πολιτών της θεσσαλονίκης.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ.  Χρήστος Στεφανίδης, στην πρωινή εκπομπή της TV100 «Άκου να δεις», το μέτρο θα εφαρμοστεί πιλοτικά από τον Ιανουάριο και για έξι μήνες και θα γίνει σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία που έχει ως αντικείμενο τον έλεγχο κομίστρου. 

Οι ελεγκτές θα εφοδιαστούν με ειδικά όργανα, μέσω των οποίων ο οργανισμός θα γνωρίζει σε ποιες γραμμές απασχολούνται καθώς και ποιες ώρες της ημέρας. Θα φέρουν τα διακριτικά του ΟΑΣΘ και θα φέρουν ταμπελάκι με το όνομά τους ανέφερε ο κ. Στεφανίδης.

Ο ίδιος τόνισε ότι η συγκεκριμένη επιλογή ήταν μονόδρομος, καθώς ο Ο.Α.Σ.Θ. και κατ' επέκταση το Ελληνικό Δημόσιο, ζημιώνονται κατά 20 εκ. ευρώ ετησίως από την εισιτηριοδιαφυγή. 

Ένας στους πέντε πολίτες δεν ακυρώνει εισιτήριο. Εάν καταφέρουμε να εισπράττουμε το ποσό αυτό που σήμερα χάνουμε, θα εισηγηθώ μείωση της τιμής του εισιτηρίου πρότεινε ο κ. Στεφανίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου