Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Test: Alfa Romeo Giulietta QV


Η ανανεωμένη Giulietta Quadrifoglio Verde αποκτά τον κινητήρα και το κιβώτιο της μοναδικής Alfa Romeo 4C, κερδίζοντας σε εκρηκτικότητα και επιδόσεις, ώστε να τονίσει περαιτέρω τον εν γένει σπορτίφ της χαρακτήρα. Το τετράφυλλο τριφύλλι (Quadrifoglio Verde) παραδοσιακά κόσμησε τις αγωνιστικές, αλλά και πολλές από τις πιο σπορ εκδόσεις των δημιουργημάτων της Alfa Romeo. Στην σύγχρονη εποχή, το έμβλημα αυτό το συναντούμε στη γκάμα των MiTo και Giulietta, συνοδεύοντας και πάλι τις κορυφαίες εκδόσεις των δύο «Alfa».
Εσωτερικό-Χώροι

Στο εσωτερικό, η ατμόσφαιρα είναι πιο σπορτίφ από ποτέ. Τα σπορ μπάκετ καθίσματα επενδύονται με δέρμα και αλκαντάρα προσφέροντας αρκετή στήριξη του σώματος, το τιμόνι είναι επίσης δερμάτινο, με επίπεδο κάτω τμήμα και όμορφες λευκές ραφές, ενώ δέρμα συναντούμε και στο χειρόφρενο και τον επιλογέα του κιβωτίου.

Κινητήρας-Κιβώτιο
Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,75 λτ. της Alfa Romeo Giulietta QV χρησιμοποιεί όλη τη σύγχρονη τεχνολογία (άμεσο ψεκασμό, διπλό μεταβλητό χρονισμό των βαλβίδων, τούρμπο) για να επιτύχει την υψηλότερη σχέση λίτρου ανά ίππων στην ιστορία της Alfa Romeo (137,8 PS/1,0 λτ.).

Στο δρόμο
Στο δρόμο, η Alfa Romeo Giulietta QV σου δίνει ό,τι περιμένεις από μια Alfa που βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας. Γρήγορο τιμόνι, κορυφαίο πλαίσιο, σφιχτή ανάρτηση και ιδού ένα χάτσμπακ που στρίβει χωρίς… αναλγησίες, με τον οδηγό να απολαμβάνει συνεχώς απόλυτη πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα.

 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Ananewmenh-Alfa-Romeo-Giulietta-QV_121244.asp#photo2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου