Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για το «Suicide Squad»

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος κυκλοφοριών της Warner στο πλαίσιου του DC σύμπαντός της, έρχονται και οι πρώτες φήμες για πιθανούς πρωταγωνιστές του «Suicide Squad», μιας εκ των πρώτων ταινιών που θα δούμε.
Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, οι παραγωγοί της ταινίας και ο σκηνοθέτης David Ayer στοχεύουν σε υψηλού προφίλ ηθοποιούς, και συγκεκριμένα στους Ryan Gosling, Tom Hardy, Margot Robbie και Will Smith.

Το κόμικ στο οποίο θα βασίζεται η ταινία, είναι πνευματικό παιδί των Robert Kanigher και Ross Andru από το 1959 και πρόκειται για ένα team-up κακών που κατά καιρούς έχει περιλάβει τους Deadshot, Captain Boomerang, Bane, Killer Frost, Poison Ivy, Count Vertigo, Deathstroke, και Harley Quinn.
Για την ταινία, αυτό που μέχρι τώρα γνωρίζουμε είναι ότι θα περιλαμβάνει ως χαρακτήρες τους Blockbuster, Multiplex, Jaculi, Captain Boomerang, Vixen και Mindblogger, με αρχηγό τον Deadshot.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος ρόλος έχει προσφερθεί στον κάθε ηθοποιό, αλλά είναι προφανές ότι η Warner επιθυμεί να πετύχει κάτι αντίστοιχο με το «Guardians of the Galaxy» της Marvel, δηλαδή να δημιουργήσει μια πετυχημένη ταινία βασισμένη σε έναν μικρότερου βεληνεκούς τίτλο της DC.

Πηγή : http://www.moviemonsters.gr/epikairothta/8395-hdh-akoygontai-ta-prwta-onomata-gia-to-suicide-squad/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου