Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Βλέπουμε τις Sand Snakes, τις μπάσταρδες κόρες του Oberyn Martell!

Όπως σίγουρα γνωρίζουν όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία, η 5η σεζόν του «Game of Thrones» θα μας ταξιδέψει σε πολλά νέα μέρη (όχι μόνο στο Westeros αλλά και στις Free Cities). Ένα από αυτά θα είναι και το Dorne, η πατρίδα του fan favorite Oberyn Martell καθώς και του καλύτερου κρασιού στο Westeros.

Εκεί θα γνωρίσουμε πέρα από τον αδερφό του Oberyn (και πρίγκιπα του Dorne), και τις μπάσταρδες κόρες του, γνωστές συλλεκτικά ως Sand Snakes (το Sand επειδή είναι το κατεξοχήν επώνυμο στο Dorne, όπως είναι το Snow στον Βορά, και το Snakes επειδή είναι κόρες του Oberyn, γνωστού και ως Viper).
Στα βιβλία οι κόρες είναι 8 αλλά στις φωτογραφίες που διέρρευσαν βλέπουμε τις 3 από αυτές (και πιο σημαντικές), τις Nymeria, Obara και Tyene, τις οποίες υποδύονται αντίστοιχα οι Jessica Henwick, Keisha Castle-Hughes, και Rosabell Laurenti-Sellers.
Οι φωτογραφίες είναι από το πλατό της σειράς στην Σεβίλλη της Ισπανίας. Λίγο πιο μακριά, στην Osuna βρέθηκε και ο Peter Dinklage στο ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο διέμειναν οι Emilia Clarke (Daenerys) και Nathalie Emmanuel (Missandie).0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου