Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Αποκλειστικό: Η νέα Mercedes C-Class Cabriolet

Στη Φρανκφούρτη, το φθινόπωρο του 2015 θα κάνει πρεμιέρα η νέα Mercedes C-Class Cabriolet, η οποία θα βασίζεται σχεδιαστικά και μηχανικά στη C-Class, αλλά θα φέρει υφασμάτινη οροφή.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη γερμανική εταιρεία, η Mercedes ετοιμάζει την κάμπριο έκδοση της μεσαίας λιμουζίνας της, προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα Mercedes C-Class Cabriolet στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το φθινόπωρο του 2015.
Αναλυτικότερα, η νέα Mercedes C-Class Cabriolet θα έχει ως βάση τη C-Class, ενώ από τις αποκλειστικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες που εξασφαλίσαμε από τους κατασκόπους μας διακρίνουμε ότι θα διαθέτει υφασμάτινη οροφή, για λόγους –προφανώς- μικρότερου βάρους.
Επιπλέον, το νέο «ανοιχτό» μεσαίο μοντέλο της Mercedes θα εφοδιάζεται από τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της C-Class, ενώ είναι παραπάνω από βέβαιο ότι μετά το λανσάρισμα της εν λόγω έκδοσης, θα ακολουθήσει και η κορυφαία C63 AMG Cabriolet, η οποία θα φέρει το γνώριμο 4λιτρο twin-turbo V8 μοτέρ με απόδοση για την περίσταση 480 ίππους. Παράλληλα, οι φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και 4κίνητες εκδόσεις για τη νέα C-Class Cabriolet.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Mercedes έχει στα σκαριά και άλλες εκδόσεις με σημείο αναφοράς τη C-Class, όπως μια station wagon έκδοση, μία coupe, τη CLC, όπως και μία έκδοση με μακρύ μεταξόνιο που θα αποκαλυφθούν στο προσεχές διάστημα.

Τέλος, η νέα C-Class Cabriolet θα λανσαριστεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας αρχές 2016.


 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Apokleistiko-H-nea-Mercedes-C-Class-Cabriolet_121188.asp#photo2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου