Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε τον «John Carter» στην μεγάλη οθόνη!Μετά την μεγαλειώδη εμπορική αποτυχία του «John Carter» για τον οποίο η Disney είχε μεγάλες βλέψεις, το στούντιο αποφάσισε να μην διατηρήσει τα δικαιώματα των βιβλίων του Edgar Rice Burroughs πάνω στα οποία βασίστηκαν οι ταινίες.

Έτσι ο χαρακτήρας και τα δικαιώματά του επέστρεψαν στην Edgar Rice Burroughs Inc την οποία είχε ιδρύσει ο ίδιος ο συγγραφέας το 1923 για διαχειρίζεται τα δικαιώματα των έργων του.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της εταιρίας, James Sullos δήλωσε:


Το «John Carter From Mars» υπήρξε η έμπνευση για κλασσικά έργα όπως τα «Superman», «Star Wars» και «Avatar». Ο Edgar Rice Burroughs υπήρξε ο άρχων της περιπέτειας και όλα του τα λογοτεχνικά έργα διατηρούν ένα παγκοσμίως αφοσιωμένο κοινό. Θα αναζητήσουμε έναν συνεργάτη ώστε να καταφέρουμε να μεταφέρουμε τις περιπέτειες του John Carter στη μεγάλη οθόνη, όπως αυτές καταγράφονται στα έντεκα βιβλία που έγραψε ο Burroughs. Η περιπέτεια δε σταματάει ποτέ. Με μια νέα ταινία «Tarzan» να ετοιμάζεται από τη Warner, ελπίζουμε ότι και το «John Carter From Mars» θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο κινηματογραφικό franchise που θα απευθυνθεί στο κοινό όλου του κόσμου.

Μένει να δούμε αν κάποιο στούντιο θα αναλάβει το ρίσκο να ακουμπήσει έναν τίτλο που αποδείχθηκε φιάσκο για την Disney και ο οποίος κουβαλάει τη στάμπα της αποτυχίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου