Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Νέες εικόνες και σχεδιάγραμμα μάχης από το «Hobbit: The Battle of the Five Armies»

Η New Line έδωσε στη δημοσιότητα (δια μέσου Entertainment Weekly) δύο νέες φαντασμαγορικές εικόνες μάχης από το «Hobbit: The Battle of the Five Armies», καθώς και ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα του πως θα εξελιχθεί αυτή.

Ήδη γνωρίζουμε ότι η μεγάλη μάχη, που θα λειτουργεί και σαν επιστέγασμα της τριλογίας, θα έχει διάρκεια 45 λεπτών και θα τοποθετείται στους πρόποδες του Lonely Mountain.

Ο Peter Jackson μίλησε λίγο στο περιοδικό σχετικά με τις δυσκολίες μιας τέτοιας σκηνής:


Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προγραμματιστούν σωστά. Έχουμε Νάνους, ανθρώπους, elves και orcs, που όλοι έχουν διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικά όπλα, διαφορετικές ασπίδες και διαφορετικές τακτικές. Πριν εξαπολύσουμε το πρώτο βέλος, έπρεπε να μάθουμε καλά το τοπίο και να βγάλουμε μια άκρη. Αν έχουμε για παράδειγμα 10.000 orc, πόσο χώρο θα πιάσουν; Θα γεμίσουν την κοιλάδα ή θα είναι απλά μια κουκίδα στο όλο σκηνικό;

Στο σχεδιάγραμμα της μάχης βλέπουμε ότι θα επιστρέψουν και οι γιγαντιαίοι αετοί που είδαμε στην πρώτη ταινία, κάτι που υποψιαστήκαμε και όταν είδαμε το τελικό poster της ταινίας.Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου