Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Βρέθηκε η Harley Quinn του «Suicide Squad»;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Latino Review μέσα από τη Warner, το στούντιο φέρεται να έχει προσεγγίσει την ηθοποιό/μοντέλο/τραγουδίστρια/δημόσια περσόνα Cara Delevingne για έναν ρόλο στο επερχόμενο «Suicide Squad» του David Ayer.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο ρόλος για τον οποίο προορίζεται, αλλά οι φήμες λένε για αυτόν της Harley Quinn, της παλαβής ερωμένης/groupie του Joker. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τη σύνθεση της ομάδας, η οποία δεν περιλάμβανε την Quinn (στην κινηματογραφική εκδοχή πάντα).

Πάντως αυτός θα είναι ένας ρόλος αρκετά απαιτητικός για την νεαρή βρετανίδα, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγει και να γίνει καρικατούρα/comic relief. Πέρα από αυτό όμως, φυσιογνωμικά η Delevingne είναι μια πανέμορφη (πραγματική θεά) γυναίκα με μεγάλα μάτια και ένα βλέμμα που μοιάζει ταιριαστό στον χαρακτήρα της Quinn.

Θυμίζουμε ότι το «Suicide Squad» ήδη χτυπάει μεγάλα ονόματα για το cast του, και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί οι Will Smith, Ryan Gosling, Tom Hardy και Margot Robbie, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετέχει και ο Jesse Eisenberg ως Lex Luthor.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου