Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Υποτροφία “David Stern”

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι καθιερώνει από φέτος Αθλητική Υποτροφία με το όνομα “David Stern” προς τιμήν του άλλοτε Κομισάριου της Λίγκας. 
Ο David Stern είναι ο άνθρωπος που με τις κινήσεις του εκτόξευσε το ΝΒΑ, καταφέρνοντας να το κάνει δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Στα 30 χρόνια που βρέθηκε στην θέση του Κομισάριου του ΝΒΑ κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που έβλεπε ο φίλαθλος κόσμος τη λίγκα. 
Όπως λοιπόν ανακοίνωσε επίσημα ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Adam Silver, το Συμβούλιο των Ιδιοκτητών αποφάσισε να καθιερώσει από φέτος την Αθλητική Υποτροφία ‘David Stern”, η οποία θα δίνεται σε υποσχόμενους φοιτητές που ασχολούνται με το αντικείμενο του Sports Management.
Η συγκεκριμένη υποτροφία θα δίνεται κάθε χρόνο στον/στην καλύτερο/η φοιτητή/τρια και θα έχει ύψος 30.000 δολαρίων (10.000 δολάρια για κάθε χρόνο που μένει μέχρι το τέλος των σπουδών του/της), ενώ θα παρέχεται και η δυνατότητα στον/στην φοιτητή/τρια να κάνει πρακτική εξάσκηση για έναν χρόνο στο πλευρό του David Stern! 
Το "Thurgood Marshall College Fund" (TMCF) θα είναι αυτό που θα επιβλέπει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, προκρίνοντας τους φιναλίστ για την συγκεκριμένη υποτροφία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου