Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Οι ομπρέλες της Θεσσαλονίκης γίνονται... ροζ!Ροζ θα γίνουν αύριο οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, που κοσμούν την παραλία της Θεσσαλονίκης, και θα μετατραπούν για λίγες ώρες σε σύμβολο αφύπνισης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Οι Ομπρέλες θα φωταγωγηθούν με ροζ χρώμα, από τις 7 αύριο το απόγευμα μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα, με πρωτοβουλία της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΑΕΛΙΑ (Αγάπη - Ελπίδα - Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση), που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Εκτός όμως, από τις Ομπρέλες, ροζ θα γίνει και το κτίριο της ΧΑΝΘ. Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, στις 19:30, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στην πλατεία για να σχηματίσει με ροζ γάντια το διεθνές σύμβολο πρόληψης του καρκίνου του μαστού, το ανθρώπινο κορδελάκι, αλλά και για να φωτίσει το κτίριο για να αφυπνίσει σχετικά με τη σημασία που έχει η έγκαιρη διάγνωση στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Μαζί τους και το εκρηκτικό γκουπ «fortissimo»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου