Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΣΟΚ κατά Κωνσταντοπούλου για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά   Τη λήψη πειθαρχικών μέτρων κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου ζητούν από τον κ. Ευ. Μεϊμαράκη με επιστολή τους οι Π. Ρήγας – γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και Κ. Τριαντάφυλλος – κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του μικρότερου εκ των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων.
   Οι δύο πράσινοι βουλευτές προέβησαν στην κίνησή τους αυτή με αφορμή την τελευταία επίθεση που εξαπέλυσε η κα Κωνσταντοπούλου με στόχο τον κ. Τριαντάφυλλο, ότι δηλαδή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκμεταλλευόμενος διεθνή κοινοβουλευτική συνάντηση έκανε χρήση κονδυλίων της Βουλής για να κάνει δημόσιες σχέσεις, παραθέτοντας γεύμα σε νέους ηλικιακά βουλευτές άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
   «Η συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπο του Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ, ακολουθεί σειράς συκοφαντικών ομιλιών της συγκεκριμένης Βουλευτού, που κατ’ επανάληψη παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής, αγνοεί επιδεικτικά τις συστάσεις και προσβάλλει τον εκάστοτε Προεδρεύοντα» αναφέρουν οι κ. Ρήγας και Τριαντάφυλλος στην επιστολή τους και προσθέτουν στην προς τον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή τους:
   «Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι πρέπει στην επόμενη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής να συζητηθεί η συγκεκριμένη συνεχής, εκτός Κανονισμού και Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, συμπεριφορά, προκειμένου να ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις για να προστατευθεί η τιμή και η υπόληψη των Βουλευτών, αλλά και η κοινοβουλευτική διαδικασία».  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου