Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Σφοδρότατη μετωπική σύγκρουση φορτηγών έξω από τη Θεσσαλονίκη!

Μόνο ως θαύμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ότι από το συγκεκριμένο σκηνικό και όπως αυτό αποτυπώνεται στο οπτικό υλικό, βγήκαν όλοι απολύτως υγιείς.

Η σύγκρουση έγινε το πρωί του Σαββάτου στον δρόμο Λητής - Κιλκίς έξω από τη Θεσσαλονίκη και οι οδηγοί των δυο φορτηγών δεν έχουν πιστέψει ακόμη πως είναι ζωντανοί. Συγκεκριμένα, στις 08:00 π.μ. ένας 47χρονος οδηγός νταλίκας με πινακίδες πΓΔΜ κατευθύνονταν προς Κιλκίς, στο ύψος του Δρυμού επιχείρησε πάνω σε στροφή να προσπεράσει Ι.Χ, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη νταλίκα η οποία εκινείτο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και οδηγούσε 38χρονος.Οι οδηγοί τραυματίστηκαν ελαφρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Από τη σύγκρουση καταστράφηκαν ολοσχερώς οι καμπίνες των οχημάτων ενώ ο δρόμος έκλεισε περισσότερο από 4 ώρες.

Το τροχαίο σημειώθηκε 20 μέρες μετά τη φονική καραμπόλα στην Εγνατία Οδό με εμπλοκή φορτηγού που παρέσυρε στο θάνατο 5 ανθρώπους και τραυμάτισε 32 ακόμη επιβαίνοντες από διάφορα οχήματα που ενεπλάκησαν στην τραγωδία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου