Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Δείτε πως να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας! (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι μυστικό πως η ανδρική σεξουαλική λειτουργία φθίνει με την ηλικία.

Η πρόσληψη βάρους, και ιδιαίτερα στην περιφέρεια, είναι συνηθισμένη καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν. Έτσι, σύμφωνα με πολλές έρευνες, καθώς το λίπος συσσωρεύεται στην κάτω κοιλία, το εμφανές μέγεθος του πέους αλλάζει.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν επιστήμονες από την Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, «ένα μεγάλο μαξιλάρι λίπους πριν το εφηβαίο κάνει το πέος να μοιάζει κοντύτερο», ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, λοιπόν, το κοιλιακό λίπος «θάβει» το πέος, κρύβοντας κατά μέσο όρο 2,5 εκατοστά.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, το γεγονός αυτό, αποτελεί ένα καλό κίνητρο για τους υπέρβαρους ασθενείς να χάσουν κιλά, αφού θα «αποκαλύψουν» ξανά τα «χαμένα» εκατοστά.

Παράλληλα, οι παχύσαρκοι άνδρες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα επιπλέον κιλά είναι δυνατόν να περιορίσουν το μέγεθος σε στύση, καθώς η εναπόθεση λιπαρών ουσιών μέσα σε μικροσκοπικές αρτηρίες του πέους, εμποδίζουν τη ροή του αίματος στο όργανο με αποτέλεσμα τη χαλαρότερη στύση.

Πώς θα καταλάβετε αν πρέπει να χάσετε κιλά.

Η διάγνωση της παχυσαρκίας γίνεται με βάση τον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ), που υπολογίζεται διαιρούμε το σωματικό βάρος με το τετράγωνο του ύψους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου