Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

" Διαφορετική Εμπείρεια ..."


Για όλους υπάρχει η πρώτη φορά έτσι και με  τον Kevin Durant ο οποίος βρίσκεται σε μία ανοίκεια θέση για αυτόν. Η σεζόν αρχίζει σε μία εβδομάδα από σήμερα και αυτός δεν πρόκειται να είναι στο γήπεδο. Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα κληθεί να παίξει ρόλο χειροκροτητή, εμψυχωτή, μέχρι τουλάχιστον να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό στο δεξί πόδι.


Είναι μία τελείως διαφορετική εμπειρία, δεν είχα τραυματιστεί ποτέ στο παρελθόν” είπε ο “K.D.” στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για τον τραυματισμό του. 


“Δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι” είπε για το ρόλο που θα έχει ο Russell Westbrook. “Πρέπει απλά να είναι ο εαυτός του και να συνεχίσει να παίζει όπως πάντα. Όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Δεν ανησυχώ για τον Russ, θα κάνει σπουδαία δουλειά. Είναι έξυπνος παίκτης”.

Στα 7 χρόνια που παίζει στο ΝΒΑ, ο Kevin Durant έχει απουσιάσει συνολικά από μόλις 16 παιχνίδια, οπότε πολύ φυσιολογικά αισθάνεται παράξενα... “Ανέκαθεν ήμουν από τους παίκτες που έπρεπε να παίζουν μπάσκετ για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Είναι μία νέα και διαφορετική εμπειρία για μένα και θα δούμε πως θα αισθάνομαι στην συνέχεια.''
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου