Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

AEGEAN: «Κοντά στους Νέους», με δωρεάν εισιτήρια σε 500 φοιτητές!

Χάρη στο νέο πρόγραμμα, «Κοντά στους νέους», η Aegean προσφέρει δωρεάν μεταφορά σε συνολικά 500 νεοεισαχθέντες φοιτητές (250 για το 2013 και 250 για το 2014) για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους (4 ή 5 χρόνια ανάλογα με τη Σχολή).   

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν μεταφορά 8 φορές τον χρόνο, μέσα από τα δρομολόγια της Aegean και της Olympic Air. Το πρόγραμμα είναι χωρισμένο σε δύο φάσεις. 

Η α' φάση έχει ήδη ολοκληρωθεί από τον περασμένο Μάιο και έδωσε στην ευκαιρία σε 250 δικαιούχους πρωτοετείς φοιτητές από την ηπειρωτική και τη νησιωτική Ελλάδα να αποκτήσουν τα εισιτήρια ολόκληρης της φοιτητικής τους ζωής. Για τη β' φάση υπάρχει δυνατότητα αίτησης μέχρι τις 2 Νοεμβρίου.   

Αν μένεις σε περιοχές που εντάσσονται στην άγονη γραμμή (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) ίσως είσαι εσύ ένας από τους 100 που θα πετάς δωρεάν. Επίσης, ακόμα 150 δωρεάν εισιτήρια θα διατεθούν σε 150 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου