ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Και πάλι ήττα για τον Παναθηναϊκό

Ολική κατάρρευση του Παναθηναϊκού στο δ΄δεκάλεπτο και ήττα με σκορ 79-67 από τη Χίμκι για την 5η αγωνιστική.Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους "πράσινους" και πλέον μπαίνουν σε περιπέτειες για το Τοp-16.Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε με 10π.,έχασε την συγκέντρωση του και με πλήρη αστοχία αλλά και πολλά λάθη,έδωσε την ευκαιρία στους Ρώσους να τον καταρρεύσουν.Αξιοσημείωτο το ότι ο Διαμαντίδης σε αυτό το ματς έμεινε άποντος και μάλιστα έχασε δυο φορές την μπάλα μέσα απο τα χέρια του.

Κακός ο Παναθηναϊκός,ήττα για τους "πράσινους"

Αυτή την φορά οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι των "πράσινων" οι οποίοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν την Λάτσιο.Έκαναν πολλά λάθη και το πλήρωσαν με 3 γκολ των Κόζακ και Φλοκάρι.

Δύσκολα τα πράγματα στην κατασκευή του iphone 5 !!!!!!!!!

   
 
 «Σκούρα» φαίνεται ότι τα βρίσκει η Foxconn, του υπέρ-εργοστάσιο συναρμολόγησης ηλεκτρονικών προϊόντων στην Κίνα, με το iPhone 5, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας Τέρι Γκου... αδυνατεί να ανταποκριθεί στην παγκόσμια ζήτηση.
     Η κατασκευεή του νέου, ελαφρύτερου και πιο λεπτού μοντέλου της Apple, iPhone 5,  είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία που απαιτεί περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.
     H Foxconn που έχει την ευθύνη παραγωγής του νέου μοντέλου της Apple, υποστηρίζει τώρα πως δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στην παγκόσμια ζήτηση. Ο Τέρι Γκου, μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να κατασκευάσουμε το iPhone 5. Απέχουμε ακόμη από το στάδιο να ανταποκριθούμε πλήρως στην τεράστια ζήτηση».
 
 
Πηγή: limnosfm100.gr