ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Απογοητευτικός ο Ολυμπιακός,αδυνατώ να παρακολουθήσω άλλο...

Φίλοι μου αναγνώστες το πρέπον θα ήταν να περιμένω να λήξει ο αγώνας για τον οποίο θα έκανα την σχετική ανάρτηση με ολοκληρωμένο το φύλλο αγώνα,όμως θα με συγχωρέσετε αλλά αδυνατώ να παρακολουθήσω άλλο την εξευτελιστική αυτή απόδοση του Ολυμπιακού έναντι της Γαλλικής Μονπελιέ.Τί να κάνω,είμαι λάτρης του αθλήματος αγαπητό κοινό και η σημερινή απόδοση των "ερυθρόλευκων" κυριολεκτικά το εξευτελίζει.Ο αγώνας βρίσκεται στο 70' και οι Πειραιώτες βρίσκονται πίσω στο σκορ με 1-0.Μα και 1-5 να το κάνουν,αυτό δεν πρόκειται να ανεραίσει την κάκιστη και ντροπιαστική εμφάνισή τους.
Με όλο τον σεβασμό... 

Επιτυχία το να κερδίζεις;Η άλλη όψη του νομίσματος...Πως επηρέασε η κατάθλιψη τον Ίαν Θόρπ

Ο Ίαν Θορπ είχε ό,τι ονειρεύονται οι περισσότεροι: Δόξα, νιάτα, πλούτη. Ωστόσο την ίδια περίοδο σκεφτόταν να αυτοκτονήσει λόγω κατάθλιψης!Τα επιτεύγματα και οι διακρίσεις του προκαλούν δέος. Από τα 9 ολυμπιακά μετάλλια σε Σίδνεϊ και Αθήνα μέχρι τα 11 χρυσά σε παγκόσμια πρωταθλήματα, ο Ίαν Θορπ έζησε μέχρι τα 24 του μια μυθική καριέρα. Η' τουλάχιστον αυτό μόνο βλέπαμε.Γιατί η πραγματικότητα που αποκάλυψε ο ίδιος,ήταν διαφορετική. Οι δαίμονες της κατάθλιψης τον συντρόφευαν στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, οδηγώντας τον στο αλκοόλ και παραλίγο στο θάνατο καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που έκανε σκέψεις να αυτοκτονήσει!

Τιτάνας, σύντομα ο ισχυρότερος υπολογιστής του κόσμου

Όουκ Ριτζ, Τενεσί: Με την ολοκλήρωση μιας σημαντικής αναβάθμισης τις επόμενες εβδομάδες, ο ισχυρότερος υπερυπολογιστής των ΗΠΑ θα γίνει ο ισχυρότερος του κόσμου.

Το σύστημα Titan, το οποίο ετοιμάζεται να μπει στην πρίζα στο Εθνικό Εργαστήριο του Όουκ Ριτζ στο Τενεσί, θα φτάσει σε ισχύ τα 10 με 20 petaflops, δηλαδή θα εκτελεί 20 τετράκις εκατομμύρια υπολογισμούς κινητής υποδιαστολής ανά δευτερόλεπτο.

Ηνωμένα Έθνη: στενότερη παρακολούθηση των χρηστών online

Τα Ηνωμένα Έθνη ζητούν μεγαλύτερη επιτήρηση των χρηστών στο Internet, υποστηρίζοντας πως με αυτό τον τρόπο, θα υπάρξει αποτελεσματικότερος έλεγχος και πάταξη των τρομοκρατών.

Στα πλαίσια συνεδρίου της Γραμματείας Ναρκωτικών και Εγκλήματος των ΗΕ, δημοσιεύτηκε εχθές μία έκθεση 148 σελίδων με τίτλο "Η χρήση του Internet για τρομοκρατικούς σκοπούς". Η έκθεση προειδοποιεί πως οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν για προπαγανδιστικούς λόγους, κοινωνικά δίκτυα και υπηρεσίες διαμοιρασμού δεδομένων όπως το Facebook, το Twitter, το YouTube και το Dropbox.

Γιγάντιες και πολυδάπανες κατασκευές... Πραγματικά έργα τέχνης... Γιατί ο βασιλιάς των σπορ θέλει και το κατάλληλο παλάτι... Οσο πιο πολλοί τόσο το καλύτερο... Πάμε λοιπόν να δούμε τα 10 παγκόσμια θάυματα που φιλοξενούν μερικούς από τους καλύτερους συλλόγους στον πλανητη... Ξεκινάμε