ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Σε ποιά κατηγορία ανήκει η γυναίκα σας;

Σε ποιά κατηγορία ανήκει αλήθεια η σύντροφός σας;

Βέβαια τα ίδια ισχύουν και για τους άνδρες!

Διαβάστε τη χιουμοριστική λίστα:

Το ΣΔΟΕ πραγματοποίησε έφοδο στο ΑΠΘ

Δεκάδες έγγραφα αλλά και σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικών υπολογιστών δέσμευσαν μέλη της επιχειρησιακής διεύθυνσης του ΣΔΟΕ από το ΑΠΘ στο πλαίσιο της έρευνας για την εταιρία διαχείρισης και αξιοποίησης του...
Πανεπιστημίου, που άρχισε ύστερα από δημοσιεύματα για τη διάθεση διαφόρων κονδυλίων. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν για να ελεγχθούν στα κεντρικά γραφεία του σώματος στο Καλοχώρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Μακεδονία , την υπόθεση διερευνούν μέλη της οικονομικής επιθεώρησης, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο εισαγγελέας. Οι επιθεωρητές καλούνται να διενεργήσουν διαχειριστικό έλεγχο στο ΑΠΘ για τις συναλλαγές του ιδρύματος, όπως και τη διάθεση πόρων συγκεκριμένων ερευνητικών προγραμμάτων, που συνδέθηκαν μέχρι και με την αναμόρφωση χώρων στην πρυτανεία.

12 φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης παραπέμπονται σήμερα στο πειθαρχικό

PictureΣτο Πειθαρχικό Συμβούλιου οδηγούνται σήμερα οι 12 φοιτητές που του Φυσικού Τμήματος, οι οποίοι κατηγορούνται για παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας του Πανεπιστημίου πριν...από ένα χρόνο.
Εξαιτίας αυτού σε κινητοποιήσεις έχουν προχωρήσει οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο,  ενώ έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός και εκτός του Πανεπιστημίου.

Ρύθμιση "βάλσαμο" για αδέλφια φοιτητές που σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις

Επαναφορά της ρύθμισης για τις μετεγγραφές αδερφών που σπουδάζουν σε διαφορετικά ΑΕΙ προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Έτσι, φοιτητές που είναι αδέλφια και...
σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις θα μπορούν να μετεγγραφούν στην ίδια πόλη, προκειμένου να μην πληρώνουν οι οικογένειές τους τρία διαφορετικά σπίτια.

"Όταν υπάρχουν οικογένειες οι οποίες αναγκάζονται να συντηρούν ένα και δύο νοικοκυριά διότι έχουν ένα και δύο παιδιά που σπουδάζουν, τα πράγματα είναι δύσκολα. Γι' αυτό θα πρέπει να δούμε και το ζήτημα οικογενειών που έχουν δύο και τρεις φοιτητές την ίδια στιγμή, που είναι σε άλλες πόλεις. Αυτά θα τα δούμε και θα τα συζητήσουμε σε ένα νομοσχέδιο το οποίο θα καταθέσουμε" ανέφερε, σύμφωνα με "Τα Νέα", ο υπουργός.

Κλείνει το Τμ. Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής του ΤΕΙ στο Ρέθυμνο

Picture
ΡΕΘΥΜΝΟ. Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα ότι το Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του ΤΕΙ που εδρεύει στο Ρέθυμνο πρόκειται να κλείσει ή να μεταφερθεί σε Χανιά ή Ηράκλειο όπου...
υπάρχουν περισσότερα Τμήματα και Σχολές. Φήμες οι οποίες κυκλοφόρησαν μετά την ανακοίνωση ότι η Σχολή Αστυνομίας αναστέλλει τη λειτουργία της και το ΚΕΝ 47 κλείνει οριστικά.

Erasmus: Επιπλέον χρηματοδότηση θα ζητήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ζητήσει αύριο από τα κράτη μέλη της ΕΕ ένα "ουσιαστικό" συμπλήρωμα για να συνεχίσει τη χρηματοδότηση του προγράμματος για φοιτητές Erasmus και πολλών άλλων προγραμμάτων που στερούνται...
χρημάτων λόγω των περικοπών που αξιώθηκε να γίνουν στις δαπάνες στον προϋπολογισμό του 2012.

Στους κόλπους της Επιτροπής γίνονται συζητήσεις για να γίνει ένας όσον το δυνατόν πιο ακριβής απολογισμός των αναγκών που υπάρχουν για χρηματοδότηση και το ποσό θα ανακοινωθεί αύριο σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Επίτροπος Προϋπολογισμού Γιάνους Λεβαντόφσκι, ανακοίνωσε σήμερα η Επιτροπή.

Μήνυση Κιντή σε Νοτιά,Παππά,Αδαμίδη για απιστία!

Μήνυση για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος μετόχων και προέδρων της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ο Γιώργος Κιντής, με φόντο την εταιρεία Empire και την "εξαφάνιση" 5 εκ. ευρώ. Μεταξύ των μηνυόμενων οι Νοτιάς, Παππάς και Αδαμίδης. Στους μάρτυρες της μήνυσης είναι και ο Ντέμης Νικολαΐδης...