ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Σκληρό μήνυμα του Πούτιν στον Ερντογάν

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Η «Ρώσικη αρκούδα» άρχισε να δείχνει πως δεν αστειεύεται και δίνει απάντηση στα «νταηλίκια της Άγκυρας» με τις προσγειώσεις αεροσκαφών που προέρχονταν από τη Μόσχα και την Αρμενία.

Ποδοσφαιρικός αγώνας 11 εναντίον 200 !!!!!!!!

Ένας παράξενος και συνάμα πρωτότυπος ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μπιλμπάο της Ισπανίας. Η σημαία της Athletic Bilbao, Joseba Etxeberria, κρέμασε τα παπούτσια του και η ομάδα του αποφάσισε να τον τιμήσει διοργανώνοντας ένα event δίχως προηγούμενο!

Υπουργός Παιδείας | Απάντηση για τα δωρεάν συγγράμματα

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με τα δημοσιεύματα του τύπου για την κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων.
 
Ο Υπουργός Παιδείας τόνισε στην απάντησή του τι ορίζει ο νόμος, λέγοντας πως οι προπτυχιακοί φοιτητές δικαιούνται δωρεάν συγγράμματα για όσα μαθήματα είναι απαραίτητα για την λήψη του πτυχίου τους, χωρίς να διευκρινίζει τίποτα παραπάνω, αφήνοντας και πάλι πολλά ερωτηματικά.

Αγχωτική νίκη για τον Παναθηναϊκό

Μεγάλος νικητής ο Παναθηναϊκός στο δύσκολο αυτό παιχνίδι εναντίον της Ιταλικής Καντού.Οι "πράσινοι",αν και δεν είχαν καλή απόδοση ήταν καθοριστικοί στο τέλος με τον Πάνκο να σηκώνει την ομάδα στις πλάτες του πετυχαίνοντας φοβερά σουτ και γράφοντας το τελικό Παναθηναϊκός-Καντού 78-76.