ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αναδιάρθρωση σε Super League και Football League

Δεκαοκτώ ομάδες θα έχει το επόμενο πρωτάθλημα της Super League, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.
Έτσι από το φετινό πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη θα υποβιβαστούν δύο ομάδες και από την Football League η οποία θα έχει 21 ομάδες (μαζί με Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή) θα προβιβαστούν τέσσερις.

"Η Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:
1/ Η Γ.Σ. της Super League αποδέχθηκε το αίτημα περί αύξησης των ομάδων από 16 σε 18 την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό 2 ομάδων από τη Super League στη Football League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Μειοψήφισε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ".

Ανακόπτεται ελαφρώς η αναπτυξιακή πορεία της Τουρκίας

Ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν, Αλί Μπαμπακάν, παραδέχθηκε πως δύσκολα θα επιτευχθούν οι αναπτυξιακοί στόχοι που έχουν τεθεί για το 2012.

Ο κ. Μπαμπακάν δήλωσε πως η Τουρκία δεν θα πετύχει τον στόχο για ανάπτυξη στα επίπεδα του 4% μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για την ακρίβεια, πρόσθεσε ότι το 2012 η ανάπτυξη αναμένεται να αγγίξει το 3%.