ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Επιστρέφουν τα διαρκείας στην Μίλαν!

Πόσο να αντέξουν άλλο οι φίλοι της Μίλαν, οι οποίοι βλέπουν τον έναν παίκτη να αποχωρεί πίσω από των άλλων στην ιταλική ομάδα, χωρίς μάλιστα να αντικαθίστανται.
Μετά μάλιστα τις πωλήσεις και των Ιμπραχίμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, οι οπαδοί των Ιταλών είναι εξοργισμένοι και σκέφτονται ακόμα και την επιστροφή των διαρκείας, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να τονίζει πως όποιος θέλει να προβεί σε αυτή την κίνηση, θα πάρει τα λεφτά του πίσω.

«Η Μίλαν είναι προετοιμασμένη να επιστρέψει τα χρήματα στους κατόχους διαρκείας, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το μεταγραφικό μας σχεδιασμό ως τώρα», τόνισε σχετικά ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» στην «Corriere della Sera».
Η αντίδραση των «Μιλανέζων» είναι λογική, καθώς να μην ξεχνάμε πως ήδη έχουν αποχωρήσει οι Νέστα, Γκατούζο, Ζέεντορφ, Ιντζάγκι, Ζαμπρότα, Φαν Μπόμελ και μαζί με τους «Παριζιάνους» πλέον «Ίμπρα» και Σίλβα αποδυναμώνεται αισθητά η ιταλική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.