ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Το κοροϊδάκι των Ευρω-παίων

Τι να σκεφτώ για τον τίτλο;Να σκεφτώ το γεγονός Ελλάδα-Πολωνία 1-1;Να σκεφτώ την άνοδο της αγωνιστικής μας κατάστασης στο δεύτερο μισό;Ότι και να σκεφτώ,αυτο που ισχύει είναι ένα και είναι άκρως ανησυχητικό και άδικο.Όπως και στην πολιτική,έτσι και στο ποδόσφαιρο είμαστε απλά το κοροϊδάκι των Ευρωπαίων.Εμείς παλεύουμε μα εκείνοι ξέρουν ήδη το αποτέλεσμα καθώς οι ίδιοι το έχουν μαγειρέψει.Πρώτα είχαμε το φετινό Champions League με τον κύριο Πλατινί να οργιάζει με εντολές για αρνητικά σφυρίγματα κατά των ελληνικών ομάδων που πήραν μέρος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον πλήρη εξευτελισμό με την συμμετοχή της ομάδας του Πλατινί,ωχ συγνώμη της Λυών εννοούσα,στους ''16'' με το στημένο,εεε...επιβλητικό εννοώ,7-2 επί της Ντιναμό Κιέβου.

Κάποτε vs Σήμερα

· Kάποτε ο χρόνος είχε τέσσερις εποχές, σήμερα έχει δύο.

· Κάποτε δουλεύαμε οκτώ ώρες, σήμερα έχουμε χάσει το μέτρημα.

· Κάποτε είχαμε χρόνο να πάμε για καφέ με τους φίλους μας. Τώρα τα λέμε μέσω MSN και Skype.

ΣΟΚ!Νέα αυτοκτονία αθλητή

Παραμονές του προκριματικού αγώνα χάντμπολ Ιταλίας-Ελλάδας (σήμερα, 9 μ.μ.) για το Euro 2014, ο Αλέσιο Μπιζόρι έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στις γραμμές του τρένου.
Αυτή είναι η δεύτερη αυτοκτονία Ιταλού αθλητή μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς μία εβδομάδα νωρίτερα η βολεϊμπολίστρια Τζούλια Αλμπίνι που αγωνιζόταν σε τουρκική ομάδα, έπεσε από τη γέφυρα «Σουλτάν Μεχμέτ» στην Κωνσταντινούπολη.