ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

"Μητέρα" έβαζε τον σύντροφό της να βιάζει τις κόρες της

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους όσοι βρέθηκαν σε δικαστήριο της Αγγλίας και άκουγαν δύο κορίτσια να περιγράφουν πώς η μητέρα τους έβαζε τον σύντροφο της να τις βιάζει επί επτά ολόκληρα χρόνια.


Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, η 65χρονη -σήμερα- γυναίκα ενθάρρυνε τον αρρωστημένο σύντροφο της να τις κακοποιεί σεξουαλικά για να τις διαπαιδαγωγήσει!

Αναπτύσσεται χάπι κατά της μέθης

Η ιομεναζίλη εξουδετερώνει τις αρνητικές επιδράσεις του αλκοόλ στον εγκέφαλο

Ένα φάρμακο το οποίο θα επιτρέπει την κατανάλωση αλκοόλ χωρίς τα... παρατράγουδα της μέθης δοκιμάζεται από αμερικανούς ερευνητές του Πανεπιστημίου Γέιλ οι οποίοι αναφέρουν ότι η λήψη της ουσίας ιομαζενίλη πριν από την κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να εξουδετερώσει ορισμένες από τις αρνητικές επιδράσεις του ποτού στον εγκέφαλο.

Ανοικτή επιστολή προς το ΚΚΕ

«Ο λαός που έχει φτάσει στα όριά του οικονομικά, πολιτικά, ψυχολογικά, δεν αντέχει να του λες ότι θα βυθιστεί ακόμη βαθύτερα στο τέλμα, δίχως να του προτείνεις μια άμεση θετική λύση», αναφέρει ο καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, Γιώργος Ρούσης, σε ανοικτή επιστολή του προς το ΚΚΕ.

4.700 αστεροειδείς απειλούν τη Γη!

     Περίπου 4.700 αστεροειδείς με διάμετρο άνω των 100 μέτρων, οι οποίοι συνιστούν πιθανό κίνδυνο για τον πλανήτη μας, εκτιμάται ότι βρίσκονται σε τροχιές κοντά στη Γη και από αυτούς μόνο το 20% έως 30% έχουν ήδη εντοπιστεί, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες παρατηρήσεις του υπέρυθρου διαστημικού τηλεσκοπίου WISE της NASA, που γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος NEOWISE.

Μεγάλη κομπίνα με... ισπανικά πούρα μέσω Internet

671035dc22f26655d65418a343e5a79f_1
Σκάνδαλο φοροδιαφυγής με... ισπανικά πούρα, ανακάλυψε ο ΣΔΟΕ! Οπως προέκυψε από έρευνα των ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών, τουλάχιστον 1.000 Ελληνες παρήγγειλαν ποσότητες πούρων από την Ισπανία, μεγάλης αξίας, μέσω Internet, χωρίς να καταβάλουν τους απαραίτητους δασμούς.

Ιδρύθηκε κόμμα παιδόφιλων στην Ολλανδία!

Αφήνοντας για λίγο την (αφόρητη, ομολογουμένως) κατάσταση στο εσωτερικό της Ελλάδας, θέλω να «ταξιδέψω» ως την πολιτισμένη, προηγμένη, «προχωρημένη» Ολλανδία: Οπου η κυβέρνηση της χώρας, ύστερα και από θετική απόφαση του τοπικού δικαστηρίου της Χάγης, αναγνώρισε επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδόφιλων, το οποίο ζητεί μεταξύ άλλων (όπως τουλάχιστον διαβάζω στον Τύπο) τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών, καθώς και τη νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση! Δεν έχω λόγια… Μόνο ένα μπορώ να πω, ακόμη και εγώ που διατυμπανίζω ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και μόνο εκεί: τέτοια Ευρώπη να μου λείπει!

Στη Σελήνη ετοιμάζονται να ζήσουν και να εργαστούν οι Ρώσοι!!

Ρώσοι επιστήμονες θα ζήσουν στη Σελήνη –εκεί προβλέπεται να δημιουργηθεί πολύ σύντομα επανδρωμένος Σταθμός. Για αυτό τον σκοπό θα...
εκτοξευτούν ως το 2020 δύο συσκευές καθόδου – οι Luna-Resource" και "Luna-Glob", ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Διαστήματος της Ρωσίας (Ροσκόσμος)

Πείραμα στην Κρήτη!!!36 επιστήμονες από 11 χώρες

Το φαινόμενο της μεταφοράς της σκόνης από τη Σαχάρα που, ειδικά κατά τους εαρινούς μήνες, απλώνεται στον ουρανό της Κρήτης, αποτελεί αντικείμενο μεγάλου πειράματος το οποίο... διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) στο Ηράκλειο.