ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Έρχονται νέες αλλαγές στο Facebook!

To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, με αφορμή την είσοδό του στο χρηματιστήριο, ετοιμάζει νέες αλλαγές στην πολιτική απορρήτου καθώς και αρκετές διευκρινίσεις γι’αυτές που ήδη ισχύουν για να μπορέσουν έτσι οι χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα ποιες πληροφορίες μοιράζονται με τους υπόλοιπους.

Όλα δείχνουν ότι πάμε σε εκλογές

Με μειωμένες ελπίδες συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κόμματων για τον σχηματισμό κυβέρνησης καθώς ο Α. Τσίπρας δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Κ. Παπούλια για νέα σύσκεψη το απόγευμα στο προεδρικό μέγαρο.
Με μια αιχμηρή ανακοίνωση για την προεδρία ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε επιλεκτικές συσκέψεις. Ενώ ο Αλ. Τσίπρας θα είναι στην διάθεση του Κ. Παπούλια μόνο για συνάντηση τετ α τετ η για συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην της χρυσής αυγής.

Υπουργείο Άμυνας και Αντιπροεδρία ζητά ο κ. Καμμένος

Όλα εδώ αποκαλύπτονται τελικά. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης και τον έλεγχο της  ΕΔΕΥ (εταιρεία που συστάθηκε για την διαχείριση των υδρογονανθράκων της χώρας) ζητά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,  προκειμένου να στηρίξει συγκυβέρνηση “για συγκεκριμένο διάστημα ολίγων μηνών“.

Απόλυτη Ηδονή!

Το ματς τελείωσε,οι καρδιές μπήκαν στην θέση τους,ο Ολυμπιακός είναι πλέον η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη!Τι Κιριλένκο,τι Γκόρντον,τι Σισκάουσκας και τι Κρίσιτσ;Οι άνθρωποι της Τσεσεκά καθώς και όλα η Ευρώπη έχει να θυμάται τους Μάντζαρη,Σλούκα,Σπανούλη,Πρίντεζη,Χάινς και Άντιτσ!Το πάθος των παικτών του Ολυμπιακού ανέτρεψε όλο το σκηνικό.Οι ερυθρόλευκοι στο τέλος της 3ης περιόδου βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά 19 πόντων.Οι παίδες του Ντούσαν Ίβκοβιτσ,όμως,είχαν αντίθετη άποψη και πλέον όλη η Ευρώπη προσκυνά το μεγαλείο της ομάδας ΘΡΥΛΟΣ!Η κούπα,όπως τότε στην Ρώμη περνά απο ελληνικά σε ελληνικά χέρια και είμαστε σαφέστατα περήφανοι γι'αυτο.Πέρυσι ήταν ο Παναθηναϊκός,φέτος ο Ολυμπιακός.Ελλάδα παντού,μια απίστευτα μεγάλη δύναμη στο παγκόσμιο μπάσκετ.