ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

P.Issue: Άνοδο για ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Καμμένο και ΔΗΜΑΡ αναμένουν οι πολίτες

Ενισχυμένο θεωρούν οι πολίτες ότι θα βγει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα σε ενδεχόμενη νέα εκλογική αναμέτρηση. Σε ποσοστό 52% οι ερωτηθέντες θεωρούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει ακόμα καλύτερα εκλογικά αποτελέσματα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι πολίτες σε ποσοστό 76% θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγh

CNN: «Γιατί να μην αφήσουμε την Ελλάδα να βουλιάξει;»

Το CNN αναφέρει πως μπορεί η Ελλάδα να έδωσε στον κόσμο την λέξη δημοκρατία και πολλά από τις αρχές της κοινωνίας, ωστόσο τώρα είναι ο «άρρωστος της Ευρώπης» και οι λαοί άλλων ευρωπαϊκών δημοκρατιών αναρωτιούνται αν αξίζει να σωθεί με περισσότερα δισ από τα χρήματά τους.

Οι 10 epic fail κινήσεις του πρώτου ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού, το ξέρεις καλύτερα από εμάς, είναι μια μάχη στρατηγικής. Το να πηγαίνεις τελείως χαλαρός, χωρίς καμία προγραμματισμένη κίνηση στο μυαλό σου, κι αυτό στρατηγική είναι.

Επειδή, όμως, το σώμα, οι κινήσεις και οι συνήθειές σου είναι εκεί, μαζί με σένα και με εκείνη, έτοιμα να επέμβουν και να χαλάσουν τη βραδιά (ή το απόγευμα ή το μεσημέρι), καλό είναι να έχεις ένα μπούσουλα με αυτά που δεν πρέπει να αφήσεις να συμβούν εξαιτίας σου.

Τι πρέπει να προσέξουμε στα τατουάζ με χέννα

tattooΔεν είναι λίγοι αυτοί που τους καλοκαιρινούς μήνες συναντώντας υπαίθριους «τεχνίτες» τατουάζ, επιλέγουν να δοκιμάσουν κάποιο σχέδιο με χέννα. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της φυσικής χέννας και της μαύρης που μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Πώς όμως μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη φυσική από τη μαύρη χέννα; Αρχικά, ας έχουμε κατά νου ότι το χρώμα της πάστας της φυσικής χέννας είναι κάτι μεταξύ καφέ και σκούρου πράσινου.