ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

Ξεψύχησε στο ασθενοφόρο!


Υπέκυψε τελικά κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο ο άτυχος παίκτης της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι, τον οποίο «πρόδωσε» η καρδιά του κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Πεσκάρα.

Την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο άφησε ο 26χρονος μέσος της Λιβόρνο σήμερα το απόγευμα, Πιερμάριο Μοροζίνι, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε λίγο νωρίτερα κατέρρευσε στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας του με την Πεσκάρα.

Χρονογράφημα:Η Ελλάδα του ΚΑ’ αιώνα, έτος 2012.Μια Ελλάδα που αγωνιά. Μια Ελλάδα που στενάζει. Μια Ελλάδα που διώχνει τα δικά της παιδιά. Μια Ελλάδα που βαδίζει σε ένα μονοπάτι που τελειωμό δεν έχει. Μια Ελλάδα που το πιο λαμπρό παιδί της η Δημοκρατία βρίσκεται στο γύψο.
Άνθρωποι της τρίτης ηλικίας που αγωνίστηκαν στα νιάτα τους για μία καλύτερη και ομορφότερη Ελλάδα και τώρα βλέπουν να πηγαίνουν στράφι όλες αυτές οι προσπάθειες που έκαναν.
Το μόνο που ακούν πια είναι τα λόγια-λόγια-λόγια των πολιτικών που τους οδηγούν σε στενοχώρια και μελαγχολία. Υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Και σαν να μην έφτανε αυτό δέχονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολλές οικονομικές μειώσεις στις συντάξεις τους που τους δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο να ζήσουν.

Μία διαφορετική προσέγγιση στην προσωπικότητα του Ιησού Χριστού

Ιησούς Χριστός......ένα όνομα που ίσως και να άλλαξε τον κόσμο περισσότερο από κάθε άλλο ιστορικό πρόσωπο στην παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία.....
Σίγουρα άλλαξε πολλά στην ανθρώπινη ιστορία. Μέχρι και ο χρόνος ξεκινάει από το 0 , οπότε είναι και το έτος της γέννησής του. Κατάφερε να δημιουργήσει μία νέα θρησκεία, η οποία έμελλε να γίνει η πολυπληθέστερη σε πιστούς, άσχετα αν σ'αυτήν υπάρχουν υποδόγματα από το κύριο χριστιανικό δόγμα.