ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!


(ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ. ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ!)

Μεγάλες αλήθειες για τις … γυναίκες.

1. Μόνο μια γυναίκα μπορεί να σου ζητήσει να προσέξεις μην της χαλάσεις τα μαλλία κατά την διάρκεια του σέξ.. Και τι να κάνεις δηλαδή? Να φωνάξεις τον Τρύφωνα Σαμαρά να σας «παίρνει μάτι», για παν ενδεχόμενο???

Καλά νέα για το πρόβλημα των αδειοδοτήσεων

Τρόπο να τους κρατήσει όλους ευχαριστημένους βρήκε η Σούπερ Λίγκα!


Η διοργανώτρια άλλαξε την ισχύουσα ποινή σε περίπτωση μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ και από υποβιβασμό τη μετέτρεψε σε απαγόρευση μεταγραφών.

Το νερό δεν γιορτάζει.... χάνεται.

Γιώργος Κεραμιτζόγλου
Η εξοικονόμηση των υδατικών πόρων και η μείωση της σπατάλης είναι το κεντρικό μήνυμα από πολλούς φορείς με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νερού που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου.

''ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ''......ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΑΚ.

Αύριο ημέρα παρασκευή 23/3/2012 και ώρα 13:00 θα λάβει μέρος στο ΠΑνεπιστήμιο ΜΑΚεδονίας ενημερωτική ημερίδα με τίτλο '' Το Επόμενο Βήμα Μετά Το Πτυχίο'' στην οποία θα παρουσιαστούν μεταπτυχιακά σε Ευρώπη, Αμερική και Ελλάδα,διάφορα test καθώς και η διαδικασία προετοιμασίας των... Αιτήσεων. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική εποχή σαν την σημερινή θα πρέπει όλοι να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένοι γίνετε για θέματα που αφορούν κυρίως το μέλλον και την σταδιοδρομία μας. Η συγκεκριμένη μερίδα λοιπόν

Κατά 20 μέτρα θα ανέβει η στάθμη των ωκεανών

Οι επερχόμενες γενιές ίσως θα δυσκολεύονται να βρουν γη να σταθούν: έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από το αμερικανικό Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών προειδοποιεί ότι, ακόμα και αν η ανθρωπότητα καταφέρει να περιορίσει την άνοδο της θερμοκρασίας κάτω από τους 2 βαθμούς Κελσίου, η άνοδος της στάθμης των ωκεανών θα φτάσει τελικά τα 12 με 22 μέτρα.

Έχασε τη ζωή της κάνοντας αυτό που αγαπούσε

Της έμεναν μόλις 80 μίλια για να γίνει ο νεότερος πεζοπόρος που θα είχε διασχίσει το Grand Canyon από τη μία άκρη ως την άλλη. Αλλά η μοίρα είχε αποφασίσει αλλιώς και η 24χρονη έπεσε σε βάθος ενενήντα μέτρων, πτώση που της στοίχισε τη ζωή.

Η νεαρή Ioana Hociota ήταν μία έμπειρη πεζοπόρος που έχασε πρόωρα τη ζωή της λόγω ενός λάθος βήματος.
«Μπορεί κάποιος να νομίζει πως μία 24χρονη κοπέλα, νιόπαντρη, είναι έξω από τα νερά της εκεί έξω, αλλά δεν ήταν» δήλωσε ο σύζυγός της Andrew Holycross.

Μία ώρα μπροστά τα ρολόγια την Κυριακή

Η θερινή ώρα θα ισχύει από τα ξημερώματα της Κυριακής,
όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Συνεπώς, στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Μαρτίου, οι δείκτες
των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά και να δείξουν 04.00.
Η θερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, οπότε
επανέρχεται η χειμερινή ώρα.