ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Τουρκική εταιρεία-βιτρίνα της ΜΙΤ καταθέτει προτάσεις για αγορά ελληνικών λιμανιών!

Το έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν και αποδεικνύεται με όλο και μεγαλύτερη ευκρίνεια: Η Τουρκία δεν θα χρειαστεί να ρίξει "ούτε σφαίρα" για να πετύχει τις διεκδικήσεις της. Με την απειλή ότι θα χρησιμοποιήσει βία, με την φρενήρη ανάπτυξη της πολεμικής βιομηχανίας της και τα χιλιάδες εξοπλιστικά προγράμμαά της θα εξαντλήσει την Ελλάδα και θα τα πάρει όλα άκοπα, χάρη βέβαια στην, μηδενικού πατριωτισμού, νοοτροπία της ελληνικής πολιτικής και οικονομικής ελίτ.

Καλές εξελίξεις με Μουαμπά!

Κάθε μέρα και καλύτερα είναι τα νέα που καταφτάνουν από το Λονδίνο και αφορούν την πορεία της υγείας του Φαμπρίς Μουάμπα. Σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν, ο άσος της Μπόλτον πέρασε μια ήσυχη βραδιά, η καρδιά του λειτουργεί χωρίς μηχανική βοήθεια, ενώ έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με τους θεράποντες ιατρούς. Ο εκπρόσωπος του London Chest Hospital, μετέφερε τις ευχαριστίες τις οικογένειας του ποδοσφαιριστή για τις προσευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης.

Θέλετε να μάθετε το εισόδημα που δήλωσε ο Μπερλουσκόνι;;;

Αφήστε αυτά που δεν δήλωσε καλύτερα γιατί θα φτάσουμε σε μεγάλα νούμερα!

Το εισόδημα λοιπόν που δήλωσε ο αγαπητός "πηδηχτούλης", πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι...

Θέλετε και άλλα στοιχεία της κατάντιας μας;;; - 40.000 θέσεις εργασίας χάθηκαν μέσα σε δύο μήνες!

Κατά τους πρώτους δύο μήνες του χρόνου χάθηκαν σχεδόν 40.000 θέσεις εργασίας, με τους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ άνεργους να αριθμούν πλέον 956.041 άτομα. Από αυτά, όπως υπολογίζει ο ΟΑΕΔ, τα 770.369 άτομα αναζητούν εργασία, ενώ υπάρχουν και άλλες 185.672 άνεργοι, οι οποίοι δηλώνουν πως δεν αναζητούν δουλειά. Από τους 770.369 αναζητούντες εργασία, κατά το μήνα Φεβρουάριο, οι 335.721 είναι άνδρες (ποσοστό 43,58%) και 434.648 είναι γυναίκες (ποσοστό 56,42%). Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει αύξηση κατά 1,13% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Με νέο εκλογικό νόμο θα γίνουν οι εκλογές

Όχι 40 αλλά 50 έδρες θα έχει πριμοδότηση το πρώτο κόμμα σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο που θα ισχύσει στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν τον Απρίλιο ή τον Μάιο.

Το Προεδρικό Διάταγμα με την κωδικοποίηση των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών δημοσιοποίησε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο “τυφλός” ταξιτζής και οι απίθανες βεβαιώσεις για επιδόματα!

Ο πρώτος έλεγχος, γιατί θα υπάρξει και δεύτερος, ήταν αρκετός για να δουν το φως απίθανα περιστατικά.
Στη Ζάκυνθο εμφανίστηκε ταξιτζής δικαιούχος επιδόματος... τυφλότητας, ενώ σε ένα ΚΕΠ άλλος... τυφλός έκανε υποδείξεις στους υπαλλήλους της υπηρεσίας για το πως συμπληρώνεται η αίτηση απογραφής!
Η επιδημία... τυφλότητας είχε χτυπήσει και έναν ηλικιωμένο δημοσιογράφο ο οποίος όμως είχε αποποιηθεί το επίδομα και το είχε ... μεταβιβάσει σε άλλον. Διαδικασία που φυσικά δεν προβλέπεται!

Σφαγιάστηκαν 42.700 γαλοπούλες

Μετά τον εντοπισμό του ιού H5 της γρίπης των πτηνών

Συνολικά 42.700 γαλοπούλες ενός πτηνοτροφείου που βρίσκεται στο Κέλπεν-Όλερ, στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ολλανδίας, χρειάστηκε σήμερα να σφαγιστούν μετά τον εντοπισμό του ιού H5 της γρίπης των πτηνών, ανακοίνωσε το ολλανδικό υπουργείο Γεωργίας.

"Σε αυτό το πτηνοτροφείο εντοπίστηκε γρίπη των πτηνών έπειτα από τις τακτικές εξετάσεις που έγιναν", δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μούρκο Μίνλιεφ.

Δωρεάν λειτουργικό σύστημα των Anonymous για hacking!

Στην διάθεση των χρηστών του διαδικτύου έθεσαν εδώ και λίγες ώρες οι Anonymous το πρώτο λειτουργικό τους σύστημα..... Η πιο διάσημη ομάδα hackers του κόσμου κυκλοφόρησαν το σύστημα με το όνομα Anonymous-OS, το οποίο βρίσκεται στην έκδοση 0.1.

McKinsey: Οι οκτώ βιομηχανίες που θα μπορούσαν να σώσουν την Ελλάδα

Σχέδιο ανάπτυξης για την Ελλάδα για την επόμενη δεκαετία προτείνει η McKinsey, η οποία δημοσίευσε μία μελέτη με τίτλο «Η Ελλάδα 10 χρόνια μετά: Σχεδιάζοντας το νέο ελληνικό μοντέλο ανάπτυξης και στρατηγικής».