ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο “διαβάzω”

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο “διαβάzω” είναι Φροντιστήριο Ανώτατης Εκπαίδευσης, και στεγάζεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Εγνατίας 144, (απέναντι από την Καμάρα).

Λειτουργεί σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με υπεύθυνο εκπαίδευσης 20ετούς εμπειρίας και είναι εξειδικευμένο στην παροχή φροντιστηριακής υποστήριξης στις Θετικές καιΟικονομικές Επιστήμες, αλλά παρέχονται και μαθήματα άλλων σχολών, (εφόσον υπάρχει εξειδικευμένος συνεργάτης).

Επεισόδια,επεισόδια,επεισόδια...γιορτή του ποδοσφαίρου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας στο Ρέντη, αλλά θέλησε να περάσει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτά τα επεισόδια θα πρέπει να ξεχαστούν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνεχάρη έναν έναν παίκτες και προπονητή για τη νίκη στο ΟΑΚΑ υπό τις συνθήκες που επετεύχθη και στην ομιλία του πέρασε διάφορα μηνύματα για την ομάδα του αλλά και για το ποδόσφαιρο γενικότερα: