ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Οι τοπ ατάκες του αδιόρθωτου άντρα

1. Εκείνος λέει: Θα βγω για μια μπύρα:
Η πραγματικότητα: Επιστρέφει στις 8 το πρωί!


Σχετικά: Πάω για τσιγάρα, Έμπλεξα, Με απήγαγαν εξωγήινοι
Πρώτη αντίδραση: Μα δεν με πιστεύεις τώρα; Τόση εμπιστοσύνη μου έχεις;... Δεν φταίω εγώ, ο Τάκης/ Σάκης/ Μάκης με έμπλεξε σου λέω!
Τι να του πεις τώρα: η αλήθεια είναι πως η σχέση του με το χρόνο είναι χαώδης. Όπως ακριβώς πίστευες πως θα κάνετε το επόμενο βήμα γρήγορα και τελικά σας πήρε δέκα χρόνια (άτιμε Αντωνάκη της Ελενίτσας που χάλασες την πιάτσα) έτσι ακριβώς κι εκείνος κίνησε για μια μπύρα και κόντεψε να φτάσει στη Γερμανία για να απολαύσει την καλύτερη. Μην ρωτάς το γιατί. Ο καλός σου είναι όπως όλοι οι άντρες ψάρι, του γλυκού νερού: τόσο εύκολα που μπλέκει στα δίχτυα κάπου, είναι να το τσιγαρίζεις στο τηγάνι!

Επικράτησε ο Άρης στο ντέρμπι του μπάσκετ

Καλύτερος σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Αρης νίκησε τον ΠΑΟΚ 81-71 στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας του στον αγώνα του πρώτου γύρου. Η νίκη του Αρη είχε θεμέλια στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι κίτρινοι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η οποία εξασφάλισε κλεψίματα, ρυθμό και αυτοπεποίθηση.