ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Μr Jumbo, ο μεγιστάνας της κρίσης

Μετακινείται από το ένα κατάστημά του στο άλλο με… 
ιδιωτικό ελικόπτερο ακόμα και μέσα στηνΑθήνα, ταξιδεύει στο εξωτερικό τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα, αποκαλεί τις συσκέψεις της επιχείρησης «συσκέψεις χαράς» και ενίοτε συμβάλει με λίγη έμπνευση ακόμα και σταραδιοφωνικά σποτάκια της δικής του βιομηχανίας γέλιου, όπως λέει, «Jumbo».

Λίγοι τον γνωρίζουν ως Απόστολο Βακάκη. Όλοι όμως τον γνωρίζουν ως «κύριο Jumbo», καθώς είναι ο επιχειρηματίας που δημιούργησε την τοις πάση γνωστή αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών.

Ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος στο κόσμο! H ''Βασίλισσα'' του αθλητισμού!


Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΓΙΝΕ 110 ΕΤΩΝ!

Τι να προτοπεί κανείς για αυτό το μεγαλείο συλλόγου,που ονομάζεται Ρεάλ Μαδρίτης!


Το όνομα της,ΣΥΝΟΝΥΜΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ,ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ,ΤΗΣ ''ΜΑΓΕΙΑΣ'',ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,αλλά και του μίσους για τους ''εχθρούς'' και αντιπάλους της.

Το υπουργείο περιβάλλοντος αναζητά νέο κτίριο με ενοίκιο 180.000 ευρώ!!

Τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός υποφέρει, τα νοικοκυριά έχουν οδηγηθεί σε εξαθλίωση, η ανεργία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς, η αγορά στενάζει, τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται και η οικονομία μας βρίσκεται σε τρομακτική ύφεση, ο Υπουργός Περιβάλλοντος μοιράζει απλόχερα χιλιάδες ευρώ τον μήνα για να μεταστεγάσει τις υπηρεσίες του Υπουργείου του. Ο Υπουργός που πριν από δυο χρόνια βεβαίωνε τους πάντες, ότι το 2012 θα είναι χρονιά ανάκαμψης, συνεχίζει την εγκληματική του πολιτική, ευνοώντας προφανώς ημετέρους.

ΟΙ 5 ΤΥΠΟΙ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ

Κι επειδή εμείς οι άντρες δεν είμαστε και τα καλύτερα παιδιά ορίστε κάποιοι τύποι από μας που θα σας κάνουν την ζωή δύσκολη. Αν πέσετε πάνω σε κάποια από αυτές τις 5 κατηγορίες αντρών, απλά μην ασχοληθείτε καν, προσπεράστε τους, αν χρειαστεί δώστε τους κι ένα καλό μάθημα, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το χρόνο σας και τίποτα άλλο. Α, και θα περάσετε τους επόμενους μήνες ή και χρόνια, με το κλασικό ρητό στο στόμα «Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια…»

Οι νέοι κανόνες του φλερτ

Σύμφωνα με νέα έρευνα, μία στις τέσσερις ελεύθερες κοπέλες μπορεί
να βγαίνει ραντεβού με τρία αγόρια την ίδια περίοδο ενώ 1/3 των γυναικών θα έκανε πρόταση γάμου στον καλό της.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η τυπική ελεύθερη γυναίκα βλέπει 1,46 άντρες σε μια συγκεκριμένη περίοδο (αυτό το 0,46 ακόμα απορούμε τι ακριβώς σημαίνει στην γνωριμία με έναν άντρα, ίσως, κάποιον που γνώρισε σε ένα πάρτυ ενώ ήδη είχε αρχίσει να βγαίνει με κάποιον άλλο)!

Οι βουλευτές που έβγαλαν τα λεφτά στο εξωτερικό

Συνολικά 24 άτομα περιλαμβάνει η «λίστα Βενιζέλου» με τους πολιτικούς και τα συγγενικά τους πρόσωπα που έβγαλαν στο εξωτερικό ποσά άνω των 100.000 ευρώ το 2011 από τα οποία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής ελέγχου πόθεν έσχες Βαγγέλη Αργύρη :

- 5 είναι εν ενεργεία βουλευτές και ευρωβουλευτές,

- 2 εκπρόσωποι μικρών μη κοινοβουλευτικών κομμάτων που έχουν λάβει μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις