ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Τον ''τελείωσε'' η Τσέλσι!


Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι αποτελεί ο Αντρέ Βίλας Μπόας, με την ομάδα του Λονδίνου να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τεχνικό, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η διοίκηση των ''μπλε'', δεν άντεξε άλλο τις κακές εμφανίσεις και το μετριότατο παιχνίδι που παρουσίαζε η ομάδα τους. Οπότε αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στη συνεργασία τους με τον νεαρό Πορτογάλο τεχνικό.Θεωρώντας τον ουσιαστικά, ως τον μοναδικό ή αν θέλετε,τον ''κύριο'' υπεύθυνο για την πολύ άσχημη εικόνα και την ''κατρακίλα'' της ομάδας του Αμπράμοβιτς.

17 φράσεις που θέλει να ακούσει ο κάθε άντρας από την γυναίκα του...

1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη;2) Καλά, τι γαμάτη κλανιά ήταν αυτή; Ρίξε άλλη μία!!
3) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.
4) Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.
5) Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι; Τι κάθεσαι εδώ;

"Μας πέθανε" η Moody's - Απρόσμενα μας έριξε σε επίπεδο C

Aπρόσμενη υποβάθμιση με άγνωστες συνέπειες για την χώρα ή για την ακρίβεια με την δημιουργία εξαιρετικά δυσοίωνων προοπτικών για την εξέλιξη των πραγμάτων σε ότι αφορά την ενεργοποίηση της CDS και την κήρυξη της χώρας σε ολική χρεοκοπία.

Απιστία : Τα 9 σημάδια που θα σας ανοίξουν τα μάτια

Όπως δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα έτσι και η απιστία συνοδεύεται από κάποια πολύ τρανταχτά σημάδια. Αν υποπτεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά τα παρακάτω θα σας φανούν χρήσιμα:

Φραπές VS Freddo..The Showdown!

Η μάχη καλά κρατεί...Λίγο πολύ όλοι πίνουμε καφέ σε καθημερινή βάση.Άλλοι έναν , άλλοι 2 και άλλοι πολύ περισσότερους καφέδες τη μέρα.Υπάρχουν αρκετά είδη καφέ που που μπορεί να πιει κάποιος , αλλά φίλοι μου δύο είναι οι καφέδες που κυριαρχούν..ο Φραπές και ο Freddo!Σίγουρα έχεις πει έστω και μία φορά στη ζωή σου αυτούς τους δύο καφέδες..Ποιος από τους δύο όμως είναι καλύτερος , ποιος κατέχει τη νούμερο 1 θέση στην καρδιά μας..

Ας ξετυλίξουμε σιγά σιγά το κουβάρι...