ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

H E.E. δίνει 22 εκατ. ευρώ για τους άπορους

Το ποσό των 21.651.199 ευρώ θα διαθέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος για την δωρεάν διανομή τροφίμων στους άπορους.

Η Επιτροπή αύξησε κατά 500 εκατομμύρια ευρώ το ποσό για την υλοποίηση του προγράμματος από το οποίο, σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα ωφεληθούν περί τα 18-19 εκατ. άνθρωποι σε 20 κράτη-μέλη. 
Η Ιταλία είναι η χώρα με το υψηλότερο ποσό, αυτό των 95 εκατ. και ακολουθεί η Ισπανία με 80. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2011 στη χώρα μας από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πέρυσι διανεμήθηκαν  δωρεάν 14.000 τόνοι βασικών τροφίμων όπως ρυζιού, ζυμαρικών και τυριών, συνολικής αξίας 20 εκατ. ευρώ σε 250.000 δικαιούχους.

newsbomb.gr

Στις 13 Μαΐου οι εκλογές

Συμφωνεί και το Βερολίνο σε αυτό με δεδομένο ότι και οι δικές του εκτιμήσεις καταλήγουν, ότι αν δεν υπάρξουν εκλογές μέσα στην Άνοιξη, το πλέον πιθανό είναι η λαϊκή δυσαρέσκεια, που θα αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις, μόλις γίνουν αντιληπτά στην καθημερινότητα οι επιπτώσεις των πρώτων εφαρμοστικών νόμων του Μνημονίου 2, δεν θα είναι διαχειρίσιμη.

Σφίγγει η θηλιά για ΠΑΟ και ΑΕΚ

Η Γκαζιαντέπσπορ είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα η οποία κι επίσημα απο σήμερα τιμωρείται για την μη προσαρμογή της στο Financial Fair Play.Δυστύχως,αυτα τα νέα είναι δυσάρεστα καθώς τα σενάρια περι αποκλεισμού δυο μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος όλο και φουντώνουν.Οι δυο ομάδες μας έχουν χρονικό περιθώριο 30 ημερών να ανατρέψουν την κατάσταση.Σαφώς και αυτες τις ώρες η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς κάτι τέτοιο υποβαθμίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα πιο χαμηλά.Ας ευχηθούμε αυτο το σενάριο να μην οριστηκοποιηθεί.Ας δούμε τώρα πως κινούνται οι δυο ομάδες προκειμένου να ανατραπεί αυτη η κατάσταση.

Νέα καμπάνια για την ενίσχυση της Ελλάδας

Την υποστήριξη του ελληνικού τουρισμού έχει στόχο η καμπάνια «Up Greek Tourism». Η νέα καμπάνια αποσκοπεί στη συγκέντρωση χρημάτων για την προβολή της χώρας. Συγκεκριμένα με τα χρήματα που θα μαζευτούν αναρτηθεί στη Νέα Υόρκη μια γιγαντοαφίσα, η οποία θα προσκαλεί τους Αμερικάνους να επισκεφθούν την Ελλάδα. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 15.000 δολάρια και η γιγαντοαφίσα να παραμείνει στη Νέα Υόρκη για 30 ημέρες, από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου.


Η καμπάνια υποστηρίζεται από τα Κοινωνικά Δίκτυα: Facebook (www.facebook/upgreektourism) και Twitter (https://twitter.com/Up_GreekTourism)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.upgreektourism.gr.